Η Δανάη Μιχαλάκη στο νέο τραγούδι του Γιώργου Αβραμίδη "Και 'γω αέρας θα ΄μαι"

 Γιώργος Αβραμίδης

Και ΄γω αέρας θα ΄μαι

feat. Δανάη Μιχαλάκη

Γιώργος Αβραμίδης - Δανάη Μιχαλάκη.jpg

 

Ο τρομπετίστας, συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Αβραμίδης παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο "Και 'γω αέρας θα 'μαι". Την ερμηνεία του κομματιού αναλαμβάνει η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη (τη γνωρίσαμε κυρίως από τις Άγριες Μέλισσες) ενώ το video clip σκηνοθέτησε ο Κωνσταντίνος Σταύρου.

Το "Και 'γω αέρας θα 'μαι" χαρακτηρίζεται από ποπ ατμοσφαιρικό ήχο καθώς δανείζεται στοιχεία και από την ψυχεδελική ροκ μουσική. Πάνω σε αυτά πατάει η τρομπέτα του Γιώργου Αβραμίδη και η αέρινη φωνή της Δανάης Μιχαλάκη δημιουργώντας ένα μοναδικό ταξιδιάρικο αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Αβραμίδης είναι μουσικός και παίζει με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Polkar ενώ παράλληλα δημιουργεί τις δικές του μουσικές. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του cd με τίτλο Protocoll, το 2015 το δεύτερό του με τίτλο Voyager και το 2018 το  το τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “Invented Memories”

Και ΄γω αέρας θα ΄μαι

Μουσική:  Γιώργος Αβραμίδης

Στίχοι: Γιώργος Αβραμίδης

Παραγωγή: Νικόλας Πλάτων, Γιώργος Αβραμίδης

Ηχογράφηση - Μίξη: Νικόλας Πλάτων

 

Βίντεο: Κωνσταντίνος Σταύρου

Λήψη: Κωνσταντίνος Σταύρου - Μαρία Κυρίτση

Συμμετοχή: Κριτώ Πλάτωνος

 

Φωνή: ΔανάηΜιχαλάκη

Τρομπέτα: Γιώργος Αβραμίδης

Ηλεκτρικές κιθάρες, synths: ΣάκηςΑζάς

Τύμπανα: Αλέξης Αρχοντής

Scratches:  Χρυσόστομος Σακελλαρόπουλος

 

YouTube Link: Εδώ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".