«Νύχτες στο φως» ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ


CENTRAL 22
(NIGHT ART AND MUSIC)
Λεωφόρος  Βουλιαγμένης  22
Τηλ. κρατήσεων 216 8095690

Φωτεινή Δάρρα
«Νύχτες στο φως»
Συμμετέχουν: Γιώργος Καραδήμος - Αιμίλιος Συμβουλίδης


ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Σάββατο  21 Δεκεμβρίου
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου
Τετάρτη  25 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Τρίτη  31 Δεκεμβρίου
Τετάρτη 1 Ιανουαρίου
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
Σάββατο 4 Ιανουαρίου
Κυριακή 5 Ιανουαρίου

Μπορεί στο CENTRAL 22 η Φωτεινή Δάρρα να γεμίζει τις νύχτες μας με φως παρέα με τον εξαιρετικό Γιώργο Καραδήμο και τον ανερχόμενο Αιμίλιο Συμβουλίδη , με την αγάπη του κόσμου όμως γεμίζει τις νύχτες με φως και την υπόλοιπη Ελλάδα. Η Φωτεινή Δάρρα αφού μάγεψε στη μεγάλη χριστουγεννιάτικη συναυλία στην Κηφισιά, βρέθηκε στο κατάμεστο θέατρο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, και στη Ρόδο στο Δημοτικό Θέατρο.
Κάθε Παρασκευή – Σάββατο και τις ημέρες των εορτών η Φωτεινή Δάρρα θα ζωντανεύει τις λαμπερές εορταστικές νύχτες μας στο ολοκαίνουργιο χώρο υψηλής αισθητικής CENTRAL 22 (NIGHT ART AND MUSIC).

Μία μουσική πανδαισία με τα ωραιότερα τραγούδια από το χθες και το σήμερα, με κοσμοπολίτικο αέρα που ταιριάζει στις γιορτινές αυτές μέρες, αλλά και με τα λαϊκά της καρδιάς μας.
Ένα πρόγραμμα που ετοιμάστηκε με γνώμονα το καλό ελληνικό τραγούδι! Από τις ανεπανάληπτες μελωδίες του Γιάννη Σπανού στα ωραιότερα τραγούδια των ‘90s  που οι περισσότεροι έχουμε ζήσει και έχουν σημαδέψει τις στιγμές μας.
Η Φωτεινή Δάρρα με την μοναδική φωνή της  και την πληθωρική  σκηνική της παρουσία υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη μαγεία της αληθινής νυχτερινής ψυχαγωγίας.
Μαζί της ο εξαιρετικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Καραδήμος, που έχει ήδη ξεχωρίσει μέσα από τις συνεργασίες του με τη Δήμητρα Γαλάνη και την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.
Συμμετέχει ο Αιμίλιος Συμβουλίδης, ένας νέος τραγουδιστής που ήταν η χρυσή επιλογή του Δημήτρη Σταρόβα αλλά και του κοινού για τις ερμηνείες του στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου
Σάββατο  21 Δεκεμβρίου
Τρίτη 24 Δεκεμβρίου
Τετάρτη  25 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Τρίτη  31 Δεκεμβρίου
Τετάρτη 1 Ιανουαρίου
Παρασκευή 3 Ιανουαρίου
Σάββατο 4 Ιανουαρίου
Κυριακή 5 Ιανουαρίου

Ώρα έναρξης: 23:00


Η ενορχήστρωση ανήκει στον μαέστρο και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη.
Σχεδιασμός ήχου: Γιώργος Καραγιάννης -Άγγελος Στάβερης
Φωτισμοί: Κώστας Κωνσταντινόπουλος 

Διεύθυνση Παραγωγής: Polymusic - Βίκτωρ Πολυδώρου.

CENTRAL 22
(NIGHT ART AND MUSIC)
Λεωφόρος  Βουλιαγμένης  22
Τηλ. κρατήσεων 216 8095690






Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Λεωνίδας Βουρδονικόλας: "Όταν ο θάνατος γίνει συνομιλητής, η αφήγηση μπορεί να αποκτήσει ακόμη περισσότερη ζωή".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: «Γράμμα του πελάγους» του Άγγελου Λαμέρα από την Άνεμος εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: LULE των Κατερίνα Μπιλιούρη & Βασιλή Τσιάκα στο μικρό Κεραμεικό

Είδαμε και προτείνουμε: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ στο Ρεκτιφιέ

Ευαγγελία Παλαιολόγου: " Ο έρωτας έχει μια δύναμη που μπορεί να αντέξει τον χρόνο, γιατί αυτό που μένει δεν είναι μόνο η παρουσία, αλλά το συναίσθημα".