Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ στο Γυάλινο Upstage

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ
στο Γυάλινο Up Stage

Πα
ρασκευή 10 Ιανουαρίου


Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ είναι ένα συγκρότημα μουσικών από διάφορες μουσικές σχολές, με επιρροές από την rock σκηνή των 80s έως και σήμερα.

Σε αυτό το εγχείρημα συνέβαλαν ο Γιάννης Χατζηράλλης (φωνή), ο οποίος προέρχεται από το χώρο της hard rock μουσικής, o Γιάννης Καστρώνης (τύμπανα) γνωστός session drummer με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες, η Εμμανουέλα Φωτάκη (πλήκτρα με παρουσία σε μπάντες όπως οι Ορίωνες και οι Summer Camp, ο Νίκος Πολιτόπουλος (κιθάρα), με παρουσία σε rock μπάντες όπως oi Fatal Error και Flush Royale και ck και ο Γιώργος Λαμπίρης (μπάσο) με ύφος classic rock.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του album με 11 τραγούδια το 2018.

Από το 2013 έως και σήμερα η μπάντα έχει πραγματοποιήσει δεκάδες εμφανίσεις με μεγάλη επιτυχία σε φεστιβάλ ως headliners αλλά και δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής όπως Δημήτρης Πουλικάκος, Τάνια Κικίδη, Κώστας Μπίγαλης κ.α

Την περίοδο αυτή η μπάντα βρίσκεται στη δεύτερη περίοδο προώθησης του άλμπουμ του "
Ως το τέλος"

Ώρα έναρξης 22:30

Τιμές
13 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
15 ευρώ με ποτό στο bar

16 ευρώ μπύρα ή κρασί σε τραπέζι
18 ευρώ το ποτό σε τραπέζι
40 ευρώ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80 φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το δίκτυο viva.gr
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr 
τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | 
αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600

www.gialino.gr 



 
Facebook
YouTube
Instagram

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".