Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εορταστικό Πρόγραμμα για την παράσταση Το βράδυ που η Μαίρυλιν πέρασε στη λεωφόρο των αστεριών στο Studio Κυψέλης

Το Εορταστικό Πρόγραμμα για την παράσταση Το βράδυ που η Μαίρυλιν πέρασε στη λεωφόρο των αστεριών στο Studio Κυψέλης διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 23/12/19 και ώρα 21.15
Τρίτη 24 /12/19 και ώρα 20.00 
Δευτέρα 30/12/19 και ώρα 21.15
Τρίτη 31/12/19 Αργία
Σάββατο 04/01/20 και ώρα 21.15 
Κυριακή 05/01/20 και ώρα 21.15
Δευτέρα 06/01/20 και ώρα 21.15
Τρίτη 07/01/20 και ώρα 21.15
Studio Κυψέλης
                       Σπετσοπούλας 9 & Κυψέλης, Κυψέλη
                                
                                             Τηλ: 210 8819571
                       
                                         Official Facebook Page: 
                   https://www.facebook.com/studiokypselis.polychoros/
                              Email: theatrinwn_theates@yahoo.gr
«Τo βράδυ που η Μαίρυλιν πέρασε στη λεωφόρο των αστεριών»
                                  του Γιάννη Σολδάτου
                          Σκηνοθετεί ο Γιώργος Λιβανός
                     Πρεμιέρα: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

                              

      
 Οι «Θεατρίνων Θεατές», υπερασπιζόμενοι το θέατρο ρεπερτορίου κι έχοντας προσεγγίσει επιτυχώς άξιους συγγραφείς του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, επιστρέφουν στον Γιάννη Σολδάτο. Μετά τον Pasolini και τον Fellini- που βραβεύτηκε σαν καλύτερη παράσταση στο «2nd Inter Balcan Festival» - ο Σολδάτος αγγίζει και πάλι τους μύθους (αυτή τη φορά του Ηollywood) στη φθορά τους,  ονομάζει το έργο του και ο Λιβανός καταπιάνεται με το είδος που αγαπά και γνωρίζει καλά, το μιούζικαλ!
Λίγα λόγια για το έργο
«Πού πάνε οι Ήρωες όταν δραπετεύουν από την καθημερινότητά τους; »,θα μπορούσε να ‘ναι ο υπότιτλος αυτού του σκληρού - ερωτικού μαύρου musical vaudeville, στο οποίο καλούμαστε να συν - ταξιδέψουμε με την ανθρώπινη πλευρά των Κινηματογραφικών Συμβόλων, με τον Ρεαλισμό και την Πτώση, την Αυταπάρνηση της Δημιουργίας και κυρίως τη Ματαιότητα της Επικοινωνίας, σε έναν κόσμο όπου οι Star επαναπροσδιορίζονται και μιλούν τη γλώσσα της Αλήθειας: ποιός πραγματικά είμαι και ποιός πρόβαλα ότι υπήρξα.
Παραμορφωτικοί καθρέφτες παντού και η αλήθεια της ύπαρξης γυμνή. Ένα εξαιρετικά φιλόδοξο μουσικό ανέβασμα ενός λυρικού κειμένου που ηρωοποιεί το φθαρτό. Ο θεατής θα κλιθεί να μπει από την κλειδαρότρυπα στον panoramic χώρο των Studios Hollywood. Η μήπως στη Μεταθανάτια αίθουσα Υποδοχής που δίνεται ένας ακόμα χορός;
Να προσθέσουμε ότι όλο το θέατρο θα γίνει ένα τεράστιο studio, στο οποίο η εικονική πραγματικότητα θα «τρέχει» παράλληλα με τη ρεαλιστική. Η χρήση πολυμέσων θα βοηθήσει ν’ αποτυπωθεί καλύτερα η αλήθεια του διττού παιχνιδιού της ύπαρξης.
Με σταθερούς συνεργάτες οι «Θεατρίνων Θεατές» προετοιμάζουν τη νέα τους φιλόδοξη παραγωγή που θα κάνει πρεμιέρα την τελευταία Δευτέρα του Οκτώβρη στο ανανεωμένο Studio Κυψέλης - που και φέτος φιλοδοξεί να εκπλήξει , με μια σειρά από ιδιαίτερες συνεργασίες και σημαντικά έργα.
Η ταυτότητα της παράστασης
Κείμενο: Γιάννης Σολδάτος
Σκηνοθεσία-Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Σκηνικά-Κοστούμια:  Δέσποινα Βολίδη
Μουσική: Σάκης Τσιλίκης
Κινηματογράφηση: Γιάννης Σολδάτος
Χορογραφίες: Σίμωνας Πάτροκλος
Μοντάζ: Αντώνης Μανδρανής
Φωτογραφίες: Ζώης Τριανταφύλλου Σφακιανάκης & Κώστας Βολιώτης
Special effect- 3d animation: Σάκης Γεωργιάδης
Θεατρολογική ανάλυση: Μαρία Βλάχου
Βοηθός σκηνοθέτη: Νερίνα Καμπασάκη
Βοηθός χορογράφου: Μαρία Δρακοπούλου
Επικοινωνία: Νατάσα Παππά
Πρωταγωνιστούν:
Καίτη Ιμπροχώρη, Νίκος Γιάννακας, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Σοφία Μπεράτη , Όλγα Πρωτονοταρίου,  Μαρία Δρακοπούλου, Σόνια Κωτίδου, Σωτήρης Αντωνίου, Φραγκίσκος Βαφειάδης, Μάνος Τσιβιλής, Γωγώ Φάκου
Στον ρόλο της Μαίρυλιν η Νίνα Ακτύπη.
Τους στίχους υπογράφουν ο Γιώργος Λιβανός και η Μαριάννα Τόλη ( πρόκειται για επιλογή από στίχους που είχε γράψει η ίδια για την ομάδα).
Ζωντανά στο πιάνο θα συνοδεύει την παράσταση η Νίκη Γκουντούμη.
Video trailer παράστασης:
Διάρκεια παράστασης: 115 λεπτά
Η παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού.
Ημέρες & ώρες παράστασης
Κάθε Δευτέρα στις 21.00
Κάθε Τρίτη στις 21.00
Πρεμιέρα: Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019
Τιμές εισιτηρίων
Κανονικό: 15 ευρώ (Α΄σειρά 17 ευρώ)
Μειωμένο (φοιτητικό-ανέργων-ΑΜΕΑ-θεατών άνω των 65 ετών): 12 ευρώ
Ατέλειες: 7 ευρώ
Ειδική τιμή σε ομαδικές κρατήσεις
Κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες
Τηλ θεάτρου: 210 8819571
Social Media
Facebook group παράστασης: https://www.facebook.com/groups/448746022382525/
Facebook group ομάδας «Θεατρίνων Θεατές»: https://www.facebook.com/groups/195324911946/
Προσωπικό Facebook group Καίτης Ιμπροχώρη:
Πρόσβαση στον χώρο
Με τα τρόλεϊ 2, 4 (στάση Ζακύνθου)
Με το λεωφορείο 022 (στάση Ζακύνθου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ