Θάνος Μικρούτσικος «Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…» // Δευτέρα 20 Ιανουαρίου // Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Θάνος Μικρούτσικος
«Το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα…»

Θάνος Μικρούτσικος.jpg
Τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου Μικρούτσικου

Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 | 20:30
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ερμηνεύουν | Ρίτα Αντωνοπούλου, Χρήστος  Θηβαίος, Κώστας Θωμαΐδης, Γιώργος Μεράντζας, Μανώλης  Μητσιάς, Γιώργος  Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος  Πασχαλίδης

Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου
διαβάζει ο Οδυσσέας Ιωάννου

Καλλιτεχνική επιμέλεια | Θύμιος Παπαδόπουλος 
Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα 

Θάνος Μικρούτσικος: «το πιο όμορφο απ’ όλα δεν στο ’χω πει ακόμα...». Με τα πιο αγαπημένα μας του Θάνου, αποφάσισαν να στείλουν τις δικές τους ευχές στον συνθέτη της καρδιάς μας νέοι και παλιοί φίλοι του που ερμήνευσαν τα τραγούδια του και τα έκαναν δικά τους. Μια συναυλία για τον δύσκολο αγώνα του, με τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Κώστα Θωμαΐδη, τον Γιώργο Μεράντζα, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Μίλτο Πασχαλίδη, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στις 8:30 το βράδυ στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αποσπάσματα από τη βιογραφία του Θάνου Μικρούτσικου θα διαβάσει ο Οδυσσέας Ιωάννου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Θύμιος  Παπαδόπουλος. Συμμετέχει 8μελής ορχήστρα.
Η προπώληση αρχίζει την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.   
 Συμπαραγωγή
Γέφυρα Πολιτισμού 440 – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τιμές εισιτηρίων
Ειδικές μειωμένες τιμές: 12,00€
Ε’ Ζώνη: 15,00 €
Δ’ Ζώνη: 25,00€
Γ’ Ζώνη: 30,00€
Β’ Ζώνη: 35,00€
Α’ Ζώνη: 40,00
Διακ/νη Ζώνη: 50,00

Eισιτήρια
210 7282333, megaron.gr και σε όλα τα καταστήματα

Πληροφορίες

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Μπλε σκούρο 05 του Πάνου Μυρμιγγίδη από την Άνεμος Εκδοτική

Είδαμε και προτείνουμε: Σκίτσο 6 | ΑΜΦΙ (Άπειρες Μικρές Φαεινές Ιδέες) στη πειραματική σκηνή του Εθνικού στο θέατρο Δίπυλον

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.

Διαβάσαμε και προτείνουμε: Η δύναμη του σπασμένου φτερού της Ελένης Καραμπάτσου από τις εκδόσεις Διάνοια