Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής δήμου Αθηναίων υποδέχεται επί σκηνής τη Ραλλία Χρηστίδου


Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων συναντά την ερμηνεύτρια Ραλλία Χρηστίδου σε μία μοναδική συναυλία, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 20.30 στον Πολυχώρο «Άννα και Μαρία Καλουτά».

Το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής φιλοξενεί στην καλλιτεχνική του στέγη την αγαπημένη τραγουδίστρια για να παρουσιάσουν ένα εξαίρετο μουσικό πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει τους ακροατές, οι οποίοι θα απολαύσουν τις μεγάλες επιτυχίες της Ραλλίας Χριστίδου, αλλά και έργα σπουδαίων ελλήνων συνθετών, όπως οι Μάνος Χατζηδάκις, Μίκης Θεοδωράκης και Σταύρος Ξαρχάκος.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια Εργαστηρίου Ελληνικής Μουσικής:
Άγγελος Ηλίας
Τραγούδι: Δώρα Λουίζου και Μανώλης Σκουλάς

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Πολυχώρος «Άννα & Μαρία Καλουτά» δήμου Αθηναίων:
Τιμοκρέοντος 6
Α, Ν. Κόσμος, τ. 210 9344131
Πληροφορίες:
τ. 210 9243760
 #MousikiGiaOlous

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια:

Η Ραλλία Χρηστίδου γεννήθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής στις 14/11/1979. Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο απ’ την ηλικία των 6 ετών και όντας πτυχιούχος με άριστα συνέχισε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά.
Εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα απ’ την ηλικία των 18 ετών, καθώς πάντα επιθυμούσε την αυτονομία και συγχρόνως σπούδαζε σε δημόσιο ΙΕΚ φοροτεχνικός, από το οποίο απέκτησε με κρατική πιστοποίηση άδεια επαγγέλματος.

Σε ηλικία 24 ετών έγινε δεκτή στον τηλεοπτικό διαγωνισμό 
Fame Story,  στον οποίο ξεχώρισε κερδίζοντας την αγάπη και  την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για τις καλλιτεχνικές της ικανότητες και για το ήθος του χαρακτήρα της. Η πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν μονόδρομος. Εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες σε όλη την Ελλάδα και εξωτερικό.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί από την Heaven, απ ‘την οποία το πρώτο single «Εγώ για σένα» γνωρίζει μεγάλη επιτυχία μένοντας στο Νο 1 του chart για 3,5 μήνες. Κυκλοφορούν άλλες τρεις  δισκογραφικές δουλειές, από τις οποίες κάνουν επιτυχία τραγούδια όπως  «Κι αν μετρηθούμε», «Είσαι μακριά», «Κρύψου»,  «Θα’ μαι αυτό που ποτέ μας δεν φτάνουμε», «Μια ζωή», «Πάνε τώρα μέρες που δεν σου είπα σ’ αγαπώ». Από το 2011 μέχρι το 2015 βγάζει δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές με δικές της συνθέσεις μουσικά στη Sony music με τίτλο «Στην απέναντι πλευρά», όπου ξεχώρισε το τραγούδι «Μάτια μου ξεχνάς» σε στίχους της Λίνας Δημοπούλου και στη Minos Emi με τίτλο «Με όπλο την αγάπη». Η μουσική επένδυση της animation ταινίας μικρού μήκους “The hilo” σε σενάριο της Χρυσούλας Μολογιάννη και σε σκηνοθεσία του Γιάννης Τσιτσώνη κερδίζει υποψηφιότητα για καλύτερη animation ταινία μικρού μήκους  στο Φεστιβάλ της Ισπανίας ανάμεσα σε 200 χώρες διεθνώς. 

Το 2017 σε μια συνεργασία του δικού της πλέον label RMC και της δισκογραφικής Panic, επιστρέφει στις ραδιοφωνικές  επιτυχίες  με τα τραγούδια: «Ως το φεγγάρι να με πας», που κυκλοφορεί το Μάιο του 2017 και κατακτά τις πρώτες θέσεις στα ραδιοφωνικά charts για μήνες, με πάνω από 1 εκατομμύριο views στο youtube και το «Απόψε ζητά μου ο,τι θες», που κυκλοφορεί το Νοέμβριο του 2017 σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Σώζου και ήδη ξεχωρίζει στα ραδιόφωνα σε Αθήνα και περιφέρεια.

Από το ξεκίνημα της έως και σήμερα πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με αφοσίωση και αγάπη στη μουσική και στο κοινό με μόνο σκοπό την ψυχαγωγία και την διασκέδασή του χωρίς συμπλέγματα και ιδεολογικές εμμονές αναφορικά με το ρεπερτόριο που επιλέγει κάθε φορά να υπηρετήσει, πιστεύοντας πως ο αληθινός καλλιτέχνης κρίνεται και αποκαλύπτεται ολοκληρωτικά στις ζωντανές εμφανίσεις σε εκείνες και εκείνους που τον παρακολουθούν.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αλιγάτορες» στο θέατρο Γκλόρια από 9 Μαΐου

  Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Early   Bird: Η προπώληση ξεκίνησε! https://www.more.com/theater/ offer/aligatores/ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή; Πιο επίκαιρο από ποτέ το βραβευμένο έργο του Andrew Keatley  Αλιγάτορες (Alligators) ,  παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην κεντρική σκηνή του  θεάτρου Γκλόρια  σε μετάφραση και σκηνοθεσία  Γιάννη Λασπιά  από τις 9 Μαΐου, κάθε  Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00  για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Είδαμε και προτείνουμε: "Waiting for Godot" at Theatre of the No

  A Masterful Exploration of Existence: "Waiting for Godot" at Theatre of the No   The Theatre of the No in Athens boldly inaugurated its presence with a riveting rendition of Samuel Beckett’s timeless masterpiece, "Waiting for Godot." Directed by the visionary Nikos Dionysios, this production breathed new life into the existential musings of Beckett's iconic play.   From the moment the curtain rose on Thursday, April 18th, audiences were captivated by the profound themes and poignant performances that unfolded on stage. With a stellar international and Greek cast, led by the talented direction of Nikos Dionysios, the production brought a fresh perspective to one of the most important theatrical works of the 20th century.   At its core, "Waiting for Godot" delves into the depths of human existence, exploring themes of loneliness, dependency, and the relentless pursuit of meaning in a world shrouded in uncertainty. Through the lens of two pr

Είδαμε και προτείνουμε: Ποιος ανακάλυψε την Αμερική;

  Ποιος ανακάλυψε την Αμερική; Άλλο ένα μικρό διαμαντάκι στο φιλόξενοvο Project R είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πολύ το χαρήκαμε. Ένα κοινωνικό επίκαιρο κείμενο της αδικοχαμένης Χρύσας Σπηλιώτη, με το εξαιρετικό δίδυμο ηθοποιών Μαριάνθης Κυρίου και Ζώης Μουκουλη σε μία μεταξύ τους θεατρική καλοδουλεμένη χημεία με ένταση-πάθος-ενέργεια με απίστευτο μεράκι σκέρτσο και τσαχπινιά, μπαινοβγαίνουν σε διαφόρους ρόλους και ηλικίες με απίστευτη ευκολία και άνεση, με την εναλλαγή σκηνών μεταξύ σοβαρού και αστείου, παραθέτοντας μία υπέροχη παράσταση από την αρχή μέχρι και το συγκινητικό φινάλε! Η ευρηματική σκηνοθεσία του Κώστα Ανταλόπουλου με το γρήγορο-σκηνικό ξέφρενο ρυθμό της προσφέρει μία ζωντανή ξεσηκωτική παράσταση, σε ένα μαγικό ταξίδι με λόγια και κινήσεις,γέλιο-δάκρυα-αγάπη- έρωτα- μουσικές και συγκινήσεις.. Οι δύο γυναίκες στήριγμα η μία στην άλλη μέχρι το τέλος παλεύουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά τους και τη δική τους Αμερική!! Πόσους σταθμούς μπορεί να έχει η ζωή μα

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024

  ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου   Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024   Καινούργια χρονιά και καινούργιο ξεκίνημα για το θέατρο ΕΛ ΕΡ - Ελένη Ερήμου, με τρεις σημαντικές παραστάσεις που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, εναρμονιζόμενες με το όραμα του θεάτρου για συμβολή στον Πολιτισμό. Το θέατρο ΕΛ ΕΡ – Ελένη Ερήμου που έλαβε την αρχική του ονομασία   από την γνωστή ρήση του Θουκυδίδη «ΕΛΠΙΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΡΩΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ»,   βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, υπό το Φως της Ακρόπολης και διαθέτει δύο αίθουσες, την ΕΡΩΣ στον κάτω χώρο και την ΕΛΠΙΣ στον άνω, που αποτελεί και την κεντρική σκηνή. Εκεί, με πολλή προσοχή, επιλέγονται παραστάσεις που έχουν πολλά να πουν στους σημερινούς θεατές. Και οι δύο χώροι φιλοξενούν την Τέχνη σε πολλές από τις εκφάνσεις της: θέατρο, βιβλίο, ζωγραφική, μουσική, χορός - και αποτελούν σημείο συνάντησης   ανθρώπων που ενδιαφέρονται και προάγουν τον Πολιτισμό.  

ΓΛΥΚΕΡΙΑ "Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Ανοιξης". Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο. Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης

  ΓΛΥΚΕΡΙΑ " Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης " Για μόνο δύο παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  Μεγάλη Δευτέρα & Μεγάλη Τρίτη,  29 και 30 Απριλίου  Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης   Την παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με κεντρικό άξονα το σπαρακτικό μοιρολόι της Παναγίας, θα παρουσιάσει η  Γλυκερία  την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.