Θέμος Σκανδάμης & Band Live at six d.o.g.s

Θέμος Σκανδάμης
& Band Live
at
six d.o.g.s

Κυριακή 22 Απριλίου στις 21:00

Είσοδος 8 ευρώ

Φωτογραφία του χρήστη six d.o.g.s.

Ο Θέμος Σκανδάμης, εισηγητής του μεταλακανικού πρωτοπάνκ στην Ελλάδα, με μία μπάντα εξαιρετικών μουσικών και όχημα την δική του τραγουδοποιεία, κινείται απρόβλεπτα από το λυρισμό στην ειρωνεία και από την παιδικότητα στο νουάρ. 

Αντλώντας έμπνευση από μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών -από τον Μάρκο Βαμβακάρη στον Leonard Cohen, από τoυς Dead Kennedys στον Tom Waits κι από τον Βασίλη Τσιτσάνη στον Μάνο Χατζιδάκι- προτείνει μια γλυκόπικρη σύνθεση μουσικής και λόγου, παράδοσης και προσωπικής ματιάς.

Αυτοσαρκαζόμενος λυρισμός, υπαρξιακά μακροβούτια και στιχουργική αλητεία. Τραγούδια φτιαγμένα με απλά υλικά, παράγκες που χωρούν από κάτω όλο τον κόσμο.

ΠΑΙΖΟΥΝ
Αλέξανδρος Δανδουλάκης - ηλεκτρική κιθάρα
Διονύσης Μακρής - κόντρα μπάσο
Κώστας Λώλος - βιολί
Στέφανος Σακελλαρίου - τύμπανα
Τώνια Ράλλη - πλήκτρα, μεταλλόφωνο, φωνητικά

Φωτογραφία του Themos Skandamis.

Χορηγοί Επικοινωνίας:

RISE, Pepper 96.6, avopolis, debop, ελculture, oneman, popaganda, PopCode 

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".