Είδαμε την παράσταση:"Ο ένοικος" στο Θέατρο Αλκμήνη

Είδαμε την παράσταση:"Ο ένοικος" στο Θέατρο Αλκμήνη και σας μεταφέρουμε τις απόψεις μας.

Μία άκρως αισθαντική παράσταση που ξεχειλίζει συναίσθημα και αγάπη πάνω στις ηρωίδες. Πρόκειται για δύο αδερφές, δεμένες μεταξύ τους και αγαπημένες. Βέβαια όπως όλες οι οικογένειες κρύβουν τα μυστικά τους και τις ένοχες σκέψεις τους που σιγά σιγά αρχίζουν να ξεδιπλώνονται.

Αρκετά συχνά βρισκόμαστε έρμαια των παθών μας κάνοντας λάθη που είτε θα έχουμε μετανιώσει είτε όχι. Έτσι και αυτή η παράσταση έρχεται και ριζώνει στο πετσί μας σαν μία άκρως εκδηλωτική και διάχυτη παράσταση από συναισθήματα πολύ οικεία μεταξύ μας.

Οι ερμηνείες καθηλωτικές και η σκηνοθεσία είναι πολύ παραστατική και με μία συνεχόμενη ροή που κρατάει το θεατή σε εγρήγορση. Το κείμενο είναι διαχρονικό και επίκαιρο και διαθέτει και πολλά στοιχεία διαφοροποίησης για θεατρική παράσταση καθώς θίγει ένα πολύ δύσκολο θέμα, όπως είναι το θέμα της μοναξιάς, της μητρότητας και της ανάγκης μίας εσωτερικής πάλης με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε να μας συντροφεύει η συγκεκριμένη παράσταση και την επόμενη χρονιά και φυσικά με μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε και το επόμενο συγγραφικό εγχείρημα της Άννας Παντζέλη.

«Ο ΕΝΟΙΚΟΣ»

Της Άννας Παντζέλη

Στο Θέατρο «Αλκμήνη»

Από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2017

Το πρωτότυπο έργο της Άννας Παντζέλη «Ο Ένοικος» θα παρουσιάζεται από την Κυριακή 1η Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή
στο θέατρο «Αλκμήνη».


Πρόκειται για ένα ψυχολογικό δράμα με τις καθημερινές τριβές αλλά και  τις πικρές αλήθειες που  κρύβει συνήθως μια συγγενική σχέση.

Με αφορμή τα γενέθλια του ενοίκου τους , Μάρκου,  δύο γυναίκες  -  αδερφές, που δεν τα κατάφεραν στην ζωή τους, αρχίζουν να  ξετυλίγουν το παρελθόν τους και να αλληλοσπαράζονται .

Η οικογένεια, τα βιώματα, οι παιδικές κόντρες  αλλά και οι ξεχωριστές  μα και τόσο ίδιες ζωές τους, γίνονται σκιές που τις καταδιώκουν  αλλά και τις λυτρώνουν  ταυτόχρονα.


Παίζουν :  Άννα  Παντζέλη και Λίνα Μαρκάκη

Σκηνικά: Γιάννης  Μυρσιώτης
Κοστούμια: Λένα Μηνά
Μουσική:  Χρίστος Τσαπάρας &  Αθηνά Μπαρδάκου
Φωτισμοί: Τάκης  Μπαρδάκος
Φωτογραφίες: Αντώνης Συμεωνάκης
Προβολή & Επικοινωνία : Δέσποινα Κραουνάκη


Τιμές εισιτηρίων : 
Προπώληση 8€, Γενική είσοδος  12€,
Α.Μ.Ε.Α., Φοιτητικό  8 €

Προπώληση:
 viva.gr
Ταμείο θεάτρου Αλκμήνη

Διάρκεια παράστασης 85 λεπτά


Θέατρο «Αλκμήνη» , Αλκμήνης 12 Αθήνα  (στάση Μετρό Κεραμεικός)

Από την Αλεξία Βλάρα, 29/3/2018

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

NEOS KOSMOS STEGI BLOCK PARTY

"Συρανό ντε Μπερζεράκ" στο Θέατρο Κάππα

Διάχρονο Θεατρο | Πρόγραμμα 2019- 2020

«Νυχτερινές Συνομιλίες» της Χρυσούλας Γεωργούλα σε σκηνοθεσία Νίκου Ξυθάλη με την Νανά Δόμβρου από τις 23/10/19 στο Studio Κυψέλης