Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου μιλάει στο all4fun

Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου μιλάει στο all4fun

Ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου μιλάει στο all4fun για την νέα του δισκογραφική δουλειά, τα μελλοντικά του σχέδια και πολλά ακόμα...
 
"Να μην αφήσουμε κανέναν να μας πείσει ότι τα πράγματα δε μπορούν να γίνουν καλύτερα! Ακόμα και με μια καλή κουβέντα στο διπλανό μας ή βοηθώντας κάποιον συνάνθρωπο, γινόμαστε και εμείς διαμορφωτές αυτής  της εποχής! Και κάποια στιγμή θα έρθουν και κάποιοι πιο αποφασιστικοί διαμορφωτές απόμένα και από σένα και θα κάνουν την επανάσταση που όλοι θέλουμε, αλλά μέσα από αυτό το φάσμα αλληλεγγύης και  αξιών,  και όχι μόνο του μίσους και της βίας!"10822678 10205225667940707 576290005 n
 
 Ποιος είναι ο Κυριάκος Κουγιουμτζόγλου ; 
 
Είναι λίγο αμήχανο να μιλήσω εγώ για τον εαυτό  μου… Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολούμαι με τη μουσική. Όσον αφορά το χαρακτήρα μου θα προτιμούσα να μιλήσει κάποιος άλλος, ωστόσο αυτό που προσπαθώ να προσφέρω και συνάμα να επιζητώ από τους ανθρώπους γύρω μου είναι ευγένεια, θετική ενεργεία αλλά και ειλικρίνεια.
 
Τι μουσική παίζετε; Ποια είναι τα ακούσματά σας;
 
Αυτή τη περίοδο έχω εστιάσει στα δικά μου τραγούδια, τα οποία στις ζωντανές εμφανίσεις  μπλέκω με τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική μουσική σκηνή. kyriakos 1Όσο για τα ακούσματα μου, προέρχονται από όλα τα μουσικά είδη, εντός και εκτός συνόρων.
 
Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια; 
 
Συνεργασίες, συνεργασίες, συνεργασίες… Μου αρέσει να παίζω μουσική με διαφορετικούς ανθρώπους χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να έχω μια σταθερή παρέα και να γυρνάμε από πόλη σε πόλη κάνοντας συναυλίες. Στη Θεσσαλονίκη αυτό μου συμβαίνει και είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και στην Αθήνα.
 
Γεννηθήκατε και μεγαλώσατε στη Θεσσαλονίκη. Σημαντικός σταθμός για σας αποτελεί η μουσική σκηνή ΚΑΦΩΔΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ στην Θεσσαλονίκη. Τι σημαίνει για σας αυτή η πόλη; 
 
Τι να πει κανείς για τη Θεσσαλονίκη! Μαγευτική πόλη με μια ιδιαίτερη ενέργεια που της αξίζει περισσότερη προσοχή και ενεργό ενδιαφέρον από την πολιτεία. Όσο για το Καφωδείο Ελληνικό είναι για μένα σταθμός, διότι εκεί γνώρισα σημαντικούς δημιουργούς της πόλης μου, και επίσης το κοινό αλλά και οι άνθρωποι που λειτουργούν το χώρο είναι πιστοί σ’ ένα ρεπερτόριο που το αγαπώ ιδιαίτερα!
 
Ετοιμάζετε την πρώτη σας προσωπική δισκογραφική  δουλειά υπογράφοντας στίχους και μουσική. Τι σας δίνει έμπνευση; 
 
Καταρχήν ο έρωτας… Αποτελεί πάντα πηγή έμπνευσης σε όλες του τις μορφές. Όμως ακόμα και οποιοδήποτε άλλο έντονο συναίσθημα μπορεί να μου προκαλέσει την ανάγκη να το καταγράψω.  
 
Μιας και φτάνουμε προς το τέλος του 2014 τι εύχεστε για το 2015
 
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας… Εύχομαι το 2015 να αρχίσουμε επιτέλους να βλέπουμε το μέλλον πιο αισιόδοξα.
 
Τι θα προτείνατε στους αναγνώστες του all4fun;
 
Να μην αφήσουμε κανέναν να μας πείσει ότι τα πράγματα δε μπορούν να γίνουν καλύτερα! Ακόμα και με μια καλή κουβέντα στο διπλανό μας ή βοηθώντας κάποιον συνάνθρωπο, γινόμαστε και εμείς διαμορφωτές αυτής  της εποχής! Και κάποια στιγμή θα έρθουν και κάποιοι πιο αποφασιστικοί διαμορφωτές από μένα και από σένα και θα κάνουν την επανάσταση που όλοι θέλουμε, αλλά μέσα από αυτό το φάσμα αλληλεγγύης και  αξιών,  και όχι μόνο του μίσους και της βίας!
 
Της Αλεξίας Βλάρα, 12-12-2014

http://www.all4fun.gr/interviews/music/9870--all4fun.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC