ΑΚΡΟΑΣΗ στο Θέατρο Εν Αθήναις για την παράσταση “Η Μάνα Κουράγιο και τα Παιδιά της” του Bertolt Brecht

 

Ακρόαση στο Θέατρο Εν Αθήναις για την παράσταση “Η Μάνα Κουράγιο και τα Παιδιά της” του Bertolt Brecht


Το θέατρο Εν Αθήναις ανακοινώνει ακρόαση για την παράσταση «Η Μάνα Κουράγιο και τα Παιδιά της» του Bertolt Brecht, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά, η οποία θα παρουσιαστεί τη θεατρική σεζόν 2026–2027. Οι πρόβες ξεκινούν μέσα στον Ιούλιο. 

Για τις ανάγκες της παράστασης αναζητούνται 4 ηθοποιοί:

  1. Γυναίκα, σκηνικής ηλικίας 20–30 ετών
  2. Άνδρας, σκηνικής ηλικίας 20–30 ετών
  3. Άνδρας, σκηνικής ηλικίας 30–40 ετών
  4. Άνδρας, σκηνικής ηλικίας 45–60 ετών


Οι ενδιαφερόμενες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν, το αργότερο μέχρι και τις 14/7/2026, βιογραφικό σημείωμα και φωτογραφίες —μία πορτρέτο και μία ολόσωμη— στο e-mail: enathinaistheatre@gmail.com

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω email σχετικά με τη συμμετοχή τους στη ακρόαση ή όχι. Όσες και όσοι επιλεγούν, θα κληθούν σε ακρόαση με τον σκηνοθέτη και τους συνεργάτες του κατόπιν ραντεβού στις 16 και 17 Ιουλίου στο θέατρο Εν Αθήναις (Ιάκχου 19, Γκάζι)

Στην ακρόαση θα χρειαστεί να παρουσιάσουν έναν σύντομο μονόλογο και ένα τραγούδι. Θα τους ζητηθεί επίσης να διαβάσουν απόσπασμα από τον ρόλο για τον οποίο καλούνται.

Θέατρο Εν Αθήναις

Σεζόν 2026–2027

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

Βασίλειος Α. Κυβέλλος: : "Το όνειρο είναι το διαβατήριο για το πέρασμα του πρωταγωνιστή στο παράλληλο σύμπαν του παρελθόντος του".

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ζητείται Φωνή» της Άννας Σιμιτσοπούλου

«Το φτερωτό άλογο» του Ν. Καζαντζάκη στην παιδική σκηνή του θεάτρου Βεάκη | Θεατρ. Απόδοση: Άνδρη Θεοδότου - Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Είδαμε και προτείνουμε: «Δύο Σιωπές» της θεατρικής ομάδας Mirror στο θέατρο Brecht 2510