ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ | ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΡΣΑΡΗΣ | ΣΟΥΣΑΜΙ ΑΝΟΙΞΕ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ

ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.

 


Την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Έσοπτρον, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Φαρσάρη με τίτλο, «Σουσάμι άνοιξε». Τριάντα τρόποι για να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Link βιβλίο: https://bit.ly/3PtkoI0

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3uNVLMP

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η μαγική φράση του Αλή Μπαμπά περιλαμβάνει τη λέξη-κλειδί για να αποκαλύψεις και τον δικό σου δημιουργικό θησαυρό: «Άνοιξε» τις ιδέες σου στον ψηφιακό κόσμο. Η δημιουργικότητα ξεκινά από μέσα σου, περνάει από το διαδίκτυο, αναμιγνύεται µε την ευφυΐα άλλων ανθρώπων και καταλήγει ξανά σε σένα. Αυτό το βιβλίο δεν περιέχει συμβουλές, λύσεις και συνταγές επιτυχίας, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχουν. Ο µόνος τρόπος που λειτουργεί στη ζωή, είναι να τα μάθεις όλα µόνος σου από την αρχή, µε τον δύσκολο τρόπο: µε δοκιμές και λάθη. Εδώ περιέχονται μερικές ιδέες, δυνατότητες και πρακτικές που πριν από ελάχιστα χρόνια δεν υπήρχαν, καθώς γεννήθηκαν μέσα στην ψηφιακή εποχή. Ιδέες που θα σου δείξουν απλά έναν άλλον τρόπο να σκεφτείς και να δημιουργήσεις.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιάννης Φαρσάρης γεννήθηκε το 1973 στην Ιεράπετρα. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Εκπαίδευση Ενηλίκων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Ζει στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζεται ως καθηγητής Πληροφορικής. Έχει δημιουργήσει την Ανοικτή Βιβλιοθήκη και συμμετέχει στην εκδοτική ομάδα του λογοτεχνικού περιοδικού Fractal. ( » Προσωπικός ιστότοπος: www.opensesame.gr )

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".