THE ARTAUD TRILOGY || τελευταίες παραστάσεις με Πανεπιστημιακούς Ομιλητές από την Αμερική, την Αγγλία και την Ελλάδα

 Τρεις τελευταίες παραστάσεις για το «ARTAUD TRILOGY» στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, με προσκεκλημένους διακεκριμένους διεθνείς ομιλητές.

 Ενσωματωμένη εικόνα

 

15/11  - Κορνηλία Πουλοπούλου

Αν. Καθηγήτρια Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή Αθηνών

 

21/11 - Joe Kelleher

Βρετανός Καθηγητής Θεάτρου και Performance στο University of Roehampton

 

22/11 - Laura Tesman

Αμερικανίδα Καθηγήτρια Θεάτρου στο Brooklyn College CUNY και Σκηνοθέτις

 
 Ενσωματωμένη εικόνα


Το πρότζεκτ «The Artaud Trilogy» [Αρτώ/Βαν Γκογκ, Οικογένεια Τσέντσι, Κόκκαλο] σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη, αποσπώντας τη θερμή υποδοχή του κοινού της Αθήνας, ολοκληρώνει με επιτυχία τις παραστάσεις του την Τρίτη 22 Νοεμβρίου. Για τις τρεις τελευταίες παραστάσεις (15/11, 21/11, 22/11) έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι Καθηγητές Πανεπιστημίου από την Αμερική, την Αγγλία και την Ελλάδα με σκοπό να παρακολουθήσουν τα έργα και στο τέλος των παραστάσεων να συζητήσουν με τους δημιουργούς, τους συντελεστές και το κοινό πάνω στη ζωή και το έργο του Αντονέν Αρτώ και πάνω στην πρωτότυπη αυτή τριλογία θεατρικών έργων που γράφτηκαν από την Ιόλη Ανδρεάδη και τον Άρη Ασπρούλη με αφορμή τον σπουδαιότερο και επιδραστικότερο διανοητή και καλλιτέχνη του θεάτρου στον 20ο αιώνα. Την Τρίτη 15/11 στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης έρχεται η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Κορνηλία Πουλοπούλου, τη Δευτέρα 21/11 ο διάσημος Βρετανός Καθηγητής Θεάτρου και Performance του University of Roehampton Joe Kelleher και την Τρίτη 22/11 η Αμερικανίδα Καθηγήτρια Θεάτρου του Brooklyn College CUNY και Σκηνοθέτις Laura Tesman. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τελευταία εισιτήρια στο https://www.viva.gr/tickets/theater/artaud-trilogy.

 Ενσωματωμένη εικόνα


THE ARTAUD TRILOGY
3 τελευταίες παραστάσεις15, 21 & 22 Νοεμβρίου

Ενσωματωμένη εικόνα

 

19.00 - Αρτώ/Βαν Γκογκ | 20.00 - Οικογένεια Τσέντσι | 21.30 – Κόκκαλο

 

Video Trailer - THE ARTAUD TRILOGY - Official Trailer


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".