ART FAIR 2022

 


Museum Art Fair

 

Σάββατο 3 - Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Για 25η χρονιά το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη

 

Κάθε χρόνο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το ΜΚΗΛ γεμίζει με νέες δημιουργίες  και πρωτότυπες  ιδέες. Το Μουσείο, από την ίδρυσή του, το 1994, οργανώνει και σχεδιάζει δράσεις και εκδηλώσεις με σκοπό την προώθηση και προβολή καλλιτεχνών και χειροποίητων καλλιτεχνημάτων.  Το “Art Fair” του Μουσείου Κοσμήματος αποτελεί μια έκθεση-θεσμό, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και αποσκοπεί στην προβολή και προώθηση καλλιτεχνών ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο την εικαστική και καλλιτεχνική δημιουργία, ενώ ταυτόχρονα, υπάρχει η δυνατότητα πώλησης.

Καλλιτέχνες και νέοι δημιουργοί έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν το έργο τους  στο κοινό του ΜΚΗΛ. Με την συμμετοχή τους, οι καλλιτέχνες κατοχυρώνουν την έκθεση των προϊόντων τους σε έναν χώρο ειδικά σχεδιασμένο και συνυφασμένο στην συλλογική μνήμη με την ανάδειξη των διακοσμητικών τεχνών και της τέχνης του κοσμήματος.

Το ΜΚΗΛ, ως πυρήνας πολιτισμού, διοργανώνει, παράλληλα, ολιγομελείς ξεναγήσεις, φέρνοντας μικρούς και μεγάλους στους εκθεσιακούς μας χώρους, προτρέποντας όλους να ψυχαγωγηθούν και να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους, σε ένα ανάλαφρο και εορταστικό κλίμα τηρώντας παράλληλα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

Ωράριο Art Fair

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2021: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2021: 10.00 π.μ. – 6.00 μ.μ.

 

Οι εκθέτες:

Ευγενία Φερούση Contemporary Jewellery | ACT-Στέγη Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας

Art Fab Fabric Artworks | Freyja Jewelry | Kois Optics | KR Porcelaines |  Logvin 

Magdalene D | Malama|  Manolias Art | Mara made in Greece

Optica Kekou |  Tsalapatis Jewelry

 

Η Είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη όλο το τριήμερο για περιήγηση

στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου.

 

 

Καρυατίδων 4Α & Καλλισπέρη 12, 11742, Αθήνα

administration@lalaounis-jewelrymuseum.gr

+30 210 9221044

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Γεωργαλά-Καρτούδη: "Η ποίηση για μένα απαλύνει τον πόνο, είναι μια ψευδαίσθηση ότι αν βάλω λέξεις να αγκαλιάσουν τη μοναξιά και την απώλεια, αυτές θα πονάνε λιγότερο".

Ηλίας Καρακωνσταντάκης: "Όλα καταλήγουν στο πρέπει, χωρίς να υπάρχει το θέλω να ζήσω έτσι".

Δημήτρης Μανιάτης: "Η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με βοηθά στην πεζογραφία μόνον ως προς το σκέλος της καταγραφής, της παρατήρησης ή της τεκμηρίωσης στοιχείων".

Ελένη Καλαντζή: "Ο σκοπός μου είναι καθαρά εγωιστικός, να θυμάμαι πράγματα που νιώθω ότι θα ξεχάσω με το πέρασμα του χρόνου, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που κάποιος βγάζει φωτογραφίες ό,τι φοβάται περισσότερο να χάσει".