ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ | ΣΦΥΓΜΟΣ | ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΥΠΟ - ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ | ΣΦΥΓΜΟΣ |  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΑΤΥΠΟ

ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ


 

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 20:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Ανάτυπο παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων του συγγραφέα Στέφανου Σαμπάνη με τίτλο «Σφυγμός».

 

Θα μιλήσουν οι:

Κατερίνα Γιακουμάκη, επιδημιολόγος 

Γιώργος Μαργαρός, μαθηματικός 

Κώστας Μαυρουδής, συγγραφέας/Προϊστάμενος Επιθεωρήσεως Εργασίας Βόλου

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3GUIJCt

Link Βιβλίου: https://bit.ly/3xl7Qey

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πιάνοντας τον καρπό ενός χεριού δεν μετράς μόνο τον σφυγμό του. Η συχνότητα των παλμών είναι ανάλογη της ψυχικής κατάστασης. Το τρέμουλο μπορεί να είναι σύμπτωμα πόνου ή ταραχής. Η υφή του δέρματος κουβαλάει τα μυστικά μιας ζωής. Άλλωστε η επαφή από μόνη της είναι ένα χάδι και θα προκαλέσει κάποια αντίδραση. Το ίδιο ισχύει και για μια κοινωνία ολόκληρη. Όπως αναζητάς τα ζωτικά της σημάδια εν μέσω μιας πανδημίας βρίσκεις στοιχεία

πολιτισμού, ανακαλύπτεις τους χαρακτήρες που την απαρτίζουν, γνωρίζεις ανθρώπους που ήδη βρίσκονταν γύρω σου και δεν τους γνώριζες. Αισθάνεσαι τον πολυδιάστατο σφυγμό μιας συλλογικής καρδιάς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".