ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

 



 

 Οι εκδόσεις Λιβάνη μετρούν 50 χρόνια εκδοτικής παρουσίας στα γράμματα και στον πολιτισμό. Μεγάλο το ταξίδι, αλλά και όμορφο! Πάντα από θέση ευθύνης επιλέγουμε σημαντικά έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων. Στο πέρασμα των χρόνων μετράμε μικρές αλλά και μεγάλες επιτυχίες, τόσο στην ξένη όσο και στην ελληνική λογοτεχνία.

Σε αυτή την διαδρομή έχουμε πάντα δίπλα μας ως πολύτιμους συνεργάτες, τους συγγραφείς, τα βιβλιοπωλεία και το αναγνωστικό κοινό. Η προσήλωση μας στην ανάδειξη του έργου των Ελλήνων συγγραφέων είναι για εμάς πρώτιστο καθήκον. Άλλωστε αρκετοί ξεχώρισαν και έφθασαν στην κορυφή της προτίμησης του αναγνωστικού κοινού.

Με κίνητρο την εμπιστοσύνη σας, την στήριξη σας και την εμπειρία σας, πρωτοπορούμε επενδύοντας στο αύριο. Δίνουμε βήμα σε ταλαντούχους Έλληνες συγγραφείς με έργα τα οποία δεν είχαν έως σήμερα την ευκαιρία να εκδοθούν. Επιδίωξή μας είναι να γίνει προσιτή στο αναγνωστικό κοινό κάθε συγγραφική δημιουργία.

 Προσδοκούμε  να τα αγκαλιάσετε, να τα αγαπήσετε και όλοι μαζί να συμπορευτούμε σε αυτό το αστείρευτο αναγνωστικό ταξίδι.

 

Με εκτίμηση και σεβασμό,

   Παναγιώτα Λιβάνη

     Ηλίας Λιβάνης

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".