Απ’ το Σαλέντο στην Γερεβάν encardia Haig Yazdjian, Γιωτης Κιουρτσογλου, Βαγγελης Καριπης 🔹 CT Garden Festival

 


CT Garden Festival
by Christmas Theater
‘‘Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια’’

"Απ’ το Σαλέντο στην Γερεβάν"
encardia
Haig Yazdjian, Γιωτης Κιουρτσογλου, Βαγγελης Καριπης


ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
CT GARDEN FESTIVAL


Στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater
Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Γαλατσίου

Μία απρόσµενα ηλεκτρισµένη µουσική διαδροµή απ’ το Σαλέντο στην Γερεβάν. Το Σαλέντο είναι χερσόνησος στο νοτιοανατολικό τµήµα της Ιταλίας όπου διαµένει ελληνόφωνος πληθυσµός και οµιλεί την Κατωιταλική διάλεκτο ή Γραικανική. Η διάλεκτος οµιλείτε σε µία οµάδα µικρών πόλεων νότια του Λέτσε, µε κέντρο την πόλη Καληµέρα. Εκεί οι ελληνόφωνοι διατηρούν την πλούσια πολιτισµική τους παράδοση.
 
Από το Σαλέντο λοιπόν ξεκινάει το ταξίδι µας και φτάνει έως στις όχθες του ποταµού Ραζντάν όπου είναι χτισµένη η πρωτεύουσα και η µεγαλύτερη πόλη της Αρµενίας η Γιερεβάν.
 
«Γέφυρες» και «δεσµοί» ανάµεσα στις µουσικές της Δύσης και της Ανατολής. Ο εκρηκτικός ιταλικός νότος, τα αρµένικα ηχοχρώµατα, οι αραβικοί ρυθµοί και κάπου εκεί ανάµεσα αναβλύζουν τα ελληνικά τραγούδια στον απόηχο των κυµάτων του Αιγαίου πελάγους.
 
Στο ταξίδι αυτό οι encardia συµπράττουν µε τον βιρτουόζο ουτίστα, συνθέτη και τραγουδιστή Haig Yazdjian, τον σολίστα του µπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου και το µελωδικό κρουστό Βαγγέλη Καρίπη.
 
Οκτώ φωνές και δεκαέξι όργανα συµπράττουν στην πιο πολύχρωµη συναυλία του φετινού Σεπτέµβρη.
 
encardia
Μιχάλης Κονταξάκης: κιθάρα, φωνή
Κώστας Κωνσταντάτος: φωνή,
µαντολίνο, βιολί, νταούλι
Ναταλία Κωτσάνη: τραγούδι, κρουστά
Βαγγέλης Παπαγεωργίου: ακορντεόν,
φυσαρµόνικα, τραγούδι
Δηµήτρης Τσεκούρας: κοντραµπάσο, φωνή
Haig Yazdjian: ούτι, φωνή
Βαγγέλης Καρίπης: κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό µπάσο
 
ENCARDIA – HAIG YAZDJIAN – ΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΡΤΣΟΓΛΟΥ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΙΠΗΣ
 
Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21.00
CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater: Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι
 
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Α ζώνη: 20 ευρώ
Β ζώνη: 15 ευρώ
Φοιτητικά – AMEA: 10 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700
 
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 211 7701700,  viva.gr & ct.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".