ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Van Gogh Alive - The Experience




Το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, η απόλυτη βιωματική εμπειρία, η έκθεση Van Gogh Alive - The Experience συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της και όχι μόνο, να επιλέξουν μέσα από μια σειρά συλλεκτικών και αναμνηστικών προϊόντων σε πολύ προσιτές τιμές, τα εορταστικά τους δώρα για τα προσφιλή τους πρόσωπα!
Κούπες και φλυτζάνια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα, πιατέλες με τα ομορφότερα σχέδια από τα έργα του ζωγράφου, organizer, μπλοκ σημειώματος, μπλοκ ζωγραφικής, κασετίνες, μπογιές, μπρελόκ, μαγνητάκια, για τους μικρούς μας φίλους, μανικετόκουμπα, κοσμήματα, μπλούζες και αφίσες, είναι μερικές επιλογές από τη μεγάλη σειρά προϊόντων Van Gogh Alive - The Experience, που η ΛΑΒΡΥΣ έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και θα τα βρείτε στο πωλητήριο της έκθεσης.
Το πωλητήριο λειτουργεί καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και μπορεί κάποιος να το επισκεφθεί ανεξάρτητα από την έκθεση. Η καλύτερη επιλογή για δώρα Χριστουγέννων αλλά και για δώρα εταιρικά.



Ωράριο Λειτουργίας της έκθεσης:

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 13:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ : 10:00 έως 22:00
Τελευταία Είσοδος 21:00


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Το βιβλίο της ανησυχίας-Ημερολόγιο αποχαιρετισμού" στο Θέατρο Αργώ

Κάτια Ποθητού: "Είναι φανερό πως το στοιχείο της μνήμης επηρεάζεται από φόβους, επιθυμίες και τραυματικές εμπειρίες".

Είδαμε και προτείνουμε: «Σονάτα του Κρόιτζερ» του Λέοντος Τολστόι, στο χώρο τέχνης Ηχόδραση

Είδαμε και προτείνουμε: «Σλάντεκ» – Μια Ανατριχιαστική Κάθοδος στην Άβυσσο του Ολοκληρωτισμού στο ΠΛΥΦΑ

Ρένα Πέτρου: "Το γεγονός ότι κάποιος άνθρωπος καταγράφει όλη την ιστορία της ζωής του, έχει από μόνο του μεγάλη αξία".

Είδαμε και προτείνουμε: Αγία Ιωάννα (Ζαν Ντ' Αρκ) στο Θέατρο της Ημέρας