Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Φιλί Στα Φτερά Της» Στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον


«Φιλί Στα Φτερά Της»
Στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
Για λίγες ακόμα παραστάσεις.





Η πρεμιέρα για την παράσταση «Φιλί Στα Φτερά Της» της Wendy Gibbins έγινε την Δευτέρα 2/10 και παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον.

Μια γοητευτική και ιδιαίτερη ιστορία, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Wendy Gibbins.
Δυο άντρες. Δυο φιλιά. Μία γυναίκα.
Η αρσενική παρουσία, βίαιη ή τρυφερή. Ένα σατανικό αγόρι που λαχταρεί να κυριαρχεί. Αρπακτικό.
Ένα κορίτσι γεμάτο ζωή, διαλύεται! Παλεύει να βγει απ’το σκοτάδι που την έριξαν. Ένας άνδρας γεμάτος τρυφερότητα, αγάπη και συμπόνια.
Ένα οδυνηρό ταξίδι σ’ένα μονοπάτι γεμάτο τρύπες κι εμπόδια.
Το φιλί, πράξη ολέθρου ή έρωτα ;


Κι όλα αυτά ειπωμένα μέσα από τον λόγο και την κίνηση. Κίνηση που φανερώνει γλαφυρά τα γεγονότα και τις συνθήκες της ιστορίας. Μέσα από το έργο ο θεατής θα γίνει κοινωνός συναισθημάτων. Θα δει χαρακτήρες έρμαια των συνθηκών και την εσωτερική μάχη του ανθρώπου. Σε μια αμφίδρομη σχέση θεάτρου και ψυχανάλυσης, και της κίνησης που την προκαλεί ή που προκύπτει από αυτήν.


Ερμηνεύουν οι: Στέφανος Κακαβούλης, Κορίνα Κοσκινά, Αθανάσιος Πισανίδης

Σκηνοθεσία:WendyGibbins
Κείμενο : WendyGibbins
Μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης
Κοστούμια: Tricia Daniels
Σκηνικά: Μελίνα Βουρνάζου

Μετάφραση: Νέλλα Γιατράκου, Χριστίνα Μπερταμίνι
Επιμέλεια: Χριστίνα Μπερταμίνι, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη

Χορηγός αίθουσας πρόβας NewYorkActingStudio

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 (έως 21 Νοεμβρίου)
Διάρκεια : 75 λεπτά
Εισιτήρια : Κανονικό 10 ευρώ
Μειωμένο 7 ευρώ
Κρατήσεις:698 393 0220


Διογένους 1, Στάση Μετρό Δαφνή, (Έξοδος Στριγγάρη/ Αγ. Δημητρίου) Περιοχή Αγ.Δημήτριος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Αλιγάτορες» στο θέατρο Γκλόρια

  Αλιγάτορες (Alligators) Του Andrew Keatley Στο Θέατρο Γκλόρια Δείτε το trailer εδώ Εσύ είσαι έτοιμος για τον ρόλο του δικαστή;

Είδαμε και προτείνουμε: "Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα"

  'Έξι πρόσωπα σε αναζήτηση συγγραφέα" του Λουίτζι Πιρανντέλο ένα μυστηριώδης έργο με τεράστιο ενδιαφέρον σε επιτυχημένη μετάφραση- σκηνοθεσία του Πέτρου Νάκου στη σκηνή του θεάτρου ALTERA. Στο λιτό απλο ατμόσφαιρικό εναλλασσόμενο σκηνικό οι πρόβες του θιάσου έχουν αρχίσει, όλοι έχουν πάρει τις θέσεις τους όταν ξαφνικά "εισβάλλουν" έξι μυστηριώδη πρόσωπα άλλης εποχής.. Ένα θέαμα θεάτρου μέσα στο θέατρο, που παρά την πολυπλοκότητά του και την πολυεπίπεδη δομή του δεν μας δημιούργησε καμία σύγχυση ,δεν μας δυσκόλεψε, απεναντίας το ενδιαφέρον μας συνεπήρε σε ένα θεατρικό σύμπαν! Η δεμένη ομοιόμορφη ομάδα με εξαιρετική χημεία ,σε ερμηνευτική μαγεία στην εναλλαγή ρόλων-τη φυσική απλότητα κίνησης-την εκφραστικότητα προσώπου και σώματος-τον χρωματισμό φωνής και ύφους, δημιουργούν και άλλοσυμπληρώνονται χωρίς υπερβολές χαρίζοντας ένα αριστούργημα και μας συνεπαίρνουν. Μας καθηλώνουν!! Εντυπωσιακή η απόλυτη αρμονία της μουσικής και ο καθοριστικός φωτισμός, δημιουργ

ΓΛΥΚΕΡΙΑ "Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Ανοιξης". Μ. Δευτέρα & Μ. Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο. Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης

  ΓΛΥΚΕΡΙΑ " Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης " Για μόνο δύο παραστάσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο  Μεγάλη Δευτέρα & Μεγάλη Τρίτη,  29 και 30 Απριλίου  Συμμετέχει ο Λεωνίδας Κακούρης   Την παράσταση «Ω γλυκύ μου έαρ και τα τραγούδια της Άνοιξης» με κεντρικό άξονα το σπαρακτικό μοιρολόι της Παναγίας, θα παρουσιάσει η  Γλυκερία  την Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη, 29 και 30 Απριλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. 

Τελευταίες Παραστάσεις έως 2 Ιουνίου | "Το Όνειρο της Ιωνίας: Η Μικρασιατική εκστρατεία μέσα από τα ημερολόγια των στρατιωτών" | Θέατρο "Χώρος"

 

ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024

  ΘΕΑΤΡΟ ΕΛ ΕΡ -Ελένη Ερήμου   Πρόγραμμα παραστάσεων : Φεβρουάριος – Μάρτιος – Απρίλιος 2024   Καινούργια χρονιά και καινούργιο ξεκίνημα για το θέατρο ΕΛ ΕΡ - Ελένη Ερήμου, με τρεις σημαντικές παραστάσεις που εντάσσονται στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, εναρμονιζόμενες με το όραμα του θεάτρου για συμβολή στον Πολιτισμό. Το θέατρο ΕΛ ΕΡ – Ελένη Ερήμου που έλαβε την αρχική του ονομασία   από την γνωστή ρήση του Θουκυδίδη «ΕΛΠΙΣ ΤΕ ΚΑΙ ΕΡΩΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΙ»,   βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, υπό το Φως της Ακρόπολης και διαθέτει δύο αίθουσες, την ΕΡΩΣ στον κάτω χώρο και την ΕΛΠΙΣ στον άνω, που αποτελεί και την κεντρική σκηνή. Εκεί, με πολλή προσοχή, επιλέγονται παραστάσεις που έχουν πολλά να πουν στους σημερινούς θεατές. Και οι δύο χώροι φιλοξενούν την Τέχνη σε πολλές από τις εκφάνσεις της: θέατρο, βιβλίο, ζωγραφική, μουσική, χορός - και αποτελούν σημείο συνάντησης   ανθρώπων που ενδιαφέρονται και προάγουν τον Πολιτισμό.  

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ για το 4EVER του Γιώργου Ηλιόπουλου σε σκηνοθεσία Ερμίνας Κυριαζή στον Πολυχώρο VAULT

  Το  βραβευμένο έργο  του Γιώργου Ηλιόπουλου «4 EVER» σε  σκηνοθεσία  Ερμίνας Κυριαζή κάθε  Σάββατο από 20 Απριλίου στις 18:00  και Κυριακή στις 21:00 στον  Πολυχώρο VAULT