Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Καλλιόπης Διακογιάννη με τίτλο «Χακάροντας την ευτυχία»
Καλλιόπη Διακογιάννη
Χακάροντας την ευτυχία
Από το χάος στην υπέρβαση
Εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2026
Επιμέλεια: Σοφία Τριανταφύλλου
ISBN: 978-618-5607-52-4
Σελ. 168
Διαστάσεις: 14.5cm x 21cm
Τιμή: 13.89€
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Καλλιόπης Διακογιάννη με τίτλο «Χακάροντας την ευτυχία». Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη που αξιοποιεί όρους και αναλογίες από τον χώρο της τεχνολογίας για να φωτίσει τη λειτουργία της ανθρώπινης ψυχής. Η συγγραφέας αντιμετωπίζει την ευτυχία ως λογισμικό που «χτίζεται» βήμα-βήμα και όχι ως κάτι που χαρίζεται. Μέσα από τη μεταφορά της ψυχής ως λειτουργικού συστήματος, τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα σκέψης παρουσιάζονται ως «σπασμένος κώδικας» και η αυτογνωσία ως διαδικασία εσωτερικής επανεκκίνησης και αναβάθμισης.
Χωρίς θεωρητικές υπερβολές ή έτοιμες συνταγές για «τέλεια ζωή», το «Χακάροντας την ευτυχία» προσφέρει πρακτικά εργαλεία και αλγορίθμους 5 βημάτων, με στόχο την αναγνώριση και τη ρύθμιση αρνητικών σκέψεων που περιορίζουν την εξέλιξη και εμποδίζουν την πρόοδο.
Πρόκειται για ένα βιβλίο που απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ρεαλιστική, σύγχρονη και ουσιαστική προσέγγιση στην έννοια της ευτυχίας. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.
Βιογραφικό Συγγραφέα
Η Καλλιόπη Διακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Βιολογία στο ΕΚΠΑ και εργάστηκε για πολλά χρόνια στον τομέα της υγείας και των ιατρικών πωλήσεων. Έχει εργαστεί ως Medical Sales Representative και Area Sales Manager, με ευθύνη για φαρμακευτικά προϊόντα στους τομείς του διαβήτη, των καρδιαγγειακών νοσημάτων και των διατροφικών συμπληρωμάτων. Διαθέτει εμπειρία στην επιστημονική ενημέρωση και στη διαχείριση συνεργασιών με επαγγελματίες υγείας. Παράλληλα, έχει επενδύσει συστηματικά στη συνεχή εκπαίδευση μέσω MOOCs και εξειδικευμένων σεμιναρίων στους τομείς Digital Marketing, Marketing & Branding, Human Resources και Executive Coaching. Η διαδρομή της χαρακτηρίζεται από συνεχή επαγγελματική εξέλιξη και ενεργή παρουσία στον ευρύτερο χώρο της υγείας. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά: τον Γιάννο και την Έλενα. Το «Χακάροντας την ευτυχία» είναι το πρώτο βιβλίο που εκδίδει.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου