ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΡΟΑΣΗΣ METROPOLITAN PRODUCTIONS

 

ΑΚΡΟΑΣΗ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η Metropolitan Productions ανακοινώνει ακρόαση για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή «ΤΟ ΟΝΟΜΑ» (Le Prénom) των Matthieu Delaporte & Alexandre de La Patellière, σε μετάφραση Ελεονώρας Μελέτη και σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.


Η πολυβραβευμένη γαλλική κωμωδία, που γνωρίσαμε και μέσα από την επιτυχημένη κινηματογραφική της μεταφορά το 2012, έρχεται στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2027, στο Metropolitan: The Urban Theater.

Η νέα αυτή παραγωγή έρχεται μετά την επιτυχημένη παρουσίαση του «Δείπνου Ηλιθίων», επίσης σε παραγωγή της Metropolitan Productions και σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή, μιας παράστασης που ξεχώρισε και βραβεύτηκε για την παρουσία της στο ελληνικό θέατρο.

Για τις ανάγκες της παράστασης, αναζητούνται επαγγελματίες άντρες ηθοποιοί, ερμηνευτικής ηλικίας 30–40 ετών.

Η ακρόαση απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς που επιθυμούν να συνεργαστούν με την ομάδα της Metropolitan Productions και να συμμετάσχουν σε μια παράσταση που απαιτεί ρυθμό, αμεσότητα, σκηνική ενέργεια και ουσιαστική ερμηνευτική παρουσία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν:

Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
Πρόσφατες φωτογραφίες (πρόσωπο και ολόσωμη)

στο email:

productionsmetropolitan@gmail.com

έως και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2026.

Οι ηθοποιοί που θα επιλεγούν για την επόμενη φάση θα ενημερωθούν μέσω email για τις λεπτομέρειες και τον χρόνο διεξαγωγής της ακρόασης.

«ΤΟ ΟΝΟΜΑ»
Matthieu Delaporte & Alexandre de La Patellière

Μετάφραση: Ελεονώρα Μελέτη
Σκηνοθεσία: Πασχάλης Αραμπατζής
Παραγωγή: Metropolitan Productions

Ιανουάριος 2027
Metropolitan: The Urban Theater |
Θεσσαλονίκη

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

1ο Φεστιβάλ Προφορικής Παράδοσης Κύθνου

Άλκη Ζέη «Η Μωβ Ομπρέλα» | Μια μαγική πτήση για μικρούς και μεγάλους, σε σκην. Δήμητρας Λαρεντζάκη | Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 | Θέατρο Πορεία

Διαβάσαμε και προτείνουμε: “Οι ασυγχώρητες”

"Ο Ανθρωπάκος" από τον Σπύρο Γραμμένο (στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος - μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος)

"Η Γυναίκα της Ζάκυθος | Διάλογος στα ερείπια του Μεσολογγίου" || Σκην.: Μάνος Καρατζογιάννης | Σχολείον της Αθήνας "Ειρήνη Παπά" | 29 & 30/8