Τα «Στενά Παπούτσια» επιστρέφουν στην Αττική μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους

 Μετά την επιτυχημένη περιοδεία τους και την θερμή ανταπόκριση του κοινού, «Τα Στενά Παπούτσια» επιστρέφουν στην Αττική για λίγες ακόμη ξεχωριστές παραστάσεις!

Η αγαπημένη παράσταση συνεχίζει το ταξίδι της και συναντά ξανά το αθηναϊκό κοινό, σε επιλεγμένους χώρους, από τις 24 Αυγούστου έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι επόμενες παραστάσεις:


📍 Δευτέρα 24 Αυγούστου

Alex Cinema – Πόρτο Ράφτη

🕣 20:45


📍 Τρίτη 25 Αυγούστου

Κινηματοθέατρο Ρία – Βάρκιζα Αττικής

🕢 19:30


📍 Σάββατο 29 Αυγούστου

Σινεμά Τριανόν – Σαρωνίδα

🕢 19:30


📍 Κυριακή 30 Αυγούστου

Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης

🕣 20:45


📍 Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Παπάγου


Μετά από μια όμορφη διαδρομή στην ελληνική περιφέρεια, «Τα Στενά Παπούτσια» επιστρέφουν στην Αττική για να χαρίσουν στο κοινό ακόμη μερικές βραδιές γεμάτες συναίσθημα, χιούμορ και θέατρο.


Μην χάσετε την ευκαιρία να τα φορέσετε… έστω για μια βραδιά!

Γιατί κάποιες ιστορίες, όσο κι αν περνά ο καιρός, παραμένουν πάντα επίκαιρες και βρίσκουν τον δρόμο τους προς την καρδιά του θεατή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

1ο Φεστιβάλ Προφορικής Παράδοσης Κύθνου

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".