Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ / 6, 7 ΚΑΙ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΝΙΑ

 Ο Σπύρος Γραμμένος περιοδεύει στην Κρήτη!

Άνοιξη 2026

Παρασκευή 6 Μαρτίου -  Ιεράπετρα / Dali

Σάββατο 7 Μαρτίου - Ηράκλειο / Cine Studio

Κυριακή 8 Μαρτίου – Χανιά / Bras de Freres



 

Ο Σπύρος Γραμμένος έρχεται στην Κρήτη και επισκέπτεται την Ιεράπετρα, το Ηράκλειο και τα Χανιά για τρεις ξεχωριστές συναυλίες με τραγούδια που γνωρίζουμε ήδη, αλλά και τραγούδια σπόιλερ από τον καινούργιο δίσκο που κυκλοφορεί στα μέσα Απριλίου.

Λόγος και μουσική που κινούνται ανάμεσα στο χιούμορ και την παρατήρηση της καθημερινότητας. Απλή φόρμα, καθαρός λόγος, ζωντανή παρουσία.

Μαζί του οι μουσικοί Χρήστος Καλκάνης στα πλήκτρα και στα πνευστά και ο Χάρης Παρασκευάς στα τύμπανα.

 

Αναλυτικά οι ημερομηνίες των συναυλιών και η προπώληση:

Παρασκευή 6 Μαρτίου -  Ιεράπετρα / Dali

Προπώληση εισιτηρίων: https://tickets.texnopolis.net/#/spectacle/967/06-03-2026
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6998318080

Σάββατο 7 Μαρτίου - Ηράκλειο / Cine Studio

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.texnopolis.net/event/spuros-grammenos-live-2/
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2810823813
 

Κυριακή 8 Μαρτίου – Χανιά / Bras de Freres

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/brasdefreres-spiros-grammenos-2026/?lang=el
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974020544

Οργανωση παραγωγης IMAGINART LIVE 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μαρία Χατζηαποστόλου: "Μια ολόκληρη εποχή που εμπεριέχει όλες τις εποχές, ξεδιπλώνεται μέσα στη σκέψη του Μάνου Ελευθερίου, με τον ποιητή να παραμένει πάντα πιστός σε ό,τι θεωρεί ιερό".

Νατάσα Βραχλιώτη: "Το βιβλίο, όπως και κάθε βιβλίο από μόνο του έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει!"

Είδαμε και προτείνουμε: «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»: Μια λαϊκή τελετουργία μνήμης στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Ανθή Γουρουντή: "Η εποχή των αντιφάσεων, ο τόπος και χρόνος που ζούμε, κάνει το συγκεκριμένο έργο εξαιρετικά επίκαιρο, παρουσιάζοντας την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική ανάταση και την τάση του για εξέλιξη ακόμα και μέσα από τον θάνατο".

Καλλιέρη Ευδοξία: "Τα παιδιά τείνουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα και αξιολογούν το γεγονός αυτό ανάλογα με την καθοδήγηση των γονιών τους".