Συνάντηση του Γιώργου Κιμούλη με το θεατρικό κοινό στην μετά covid εποχή

 Πρεμιέρα έκανε ο Γιώργος Κιμούλης με τη Συνάντηση του Stephen Belber στο θέατρο Αμαλία σε σκηνοθεσία δική του , έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με τους Άννα Μονογιού και Στάθη Παναγιωτίδη, σε μουσική του Διονύση Τσακνή.  Σε ένα γεμάτο θέατρο  από εισιτήρια  και δημοσιογράφους πραγματοποιήθηκε η παράσταση η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές. 


Ο μεγάλος ηθοποιός που αποφάσισε να παίξει το συγκεκριμένο έργο περνάει μηνύματα πιο επίκαιρα από ποτέ, ίσως αυτός είναι και ο λόγος που επέλεξε αυτό το έργο. τι να πει τώρα κάποιος για τον Γιώργο Κιμούλη; Σε κόντρα ρόλο εδώ κάνει έναν ομοφυλόφιλο πρώην χορογράφο που έρχεται αντιμέτωπος με τις προσωπικές του αλήθειες, άλλοτε με κωμικό τρόπο και άλλοτε με δραματικό. μαζί του η γλυκιά και ταλαντούχα Άννα Μονογιού αλλά και ο εκρηκτικός Στάθης Παναγιωτίδης. 


Σημείο αναφοράς η ικανότατη και σπάνια Νταίζη Λεμπέση, στην υποδοχή έχοντας το ρόλο της οικοδέσποινας, μας υποδέχτηκε όλους με τη γνωστή της ευγένεια, ζεστασιά και ψυχραιμία και ως γνήσιο θεατροπαίδι βάλθηκε να κάνει και ταξιθεσία για να ξεκινήσει η πρεμιέρα στην ώρα της. Φύγαμε όλοι ενθουσιασμένοι από την παράσταση και καταγοητευμένοι από τον κύριο Κιμούλη που μας φυλάξε το χαμόγελο του στην τελευταία υπόκλιση. Ήταν μια υπόκλιση ενός γνήσιου θεατρίνου  που δεν έχασε ποτέ την επαφή του με το κοινό που τον ακολουθεί πιστά. 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".