ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΗΝ KAPOPOULOS FINE ARTS ΣΤΗ ΣΚΟΥΦΑ 5

 Πλημμύρισε από κόσμο η “DREAMLAND

του Κωστή Γεωργίου

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της έκθεσης του καλλιτέχνη στην Kapopoulos Fine Arts  Σκουφά 5


 

Αληθινή κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στα εγκαίνια της νέας έκθεσης του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη και εικαστικού Κωστή Γεωργίου, στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι. Μια εικαστική «διαδήλωση», με την πολύχρωμη «Dreamland» του καλλιτέχνη να πλημμυρίζει από το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της γκαλερί, αλλά και την οδό Σκουφά 5,  δύο βήματα από την πλατεία Κολωνακίου.

Τα δυνατά έργα του Κωστή Γεωργίου, ζωγραφικά και γλυπτά, αιχμαλώτισαν τα βλέμματα των φιλότεχνων, που θαύμασαν τις πολύπτυχες δημιουργίες του, τις εντυπωσιακές συνθέσεις, τον κατακόκκινο σκαντζόχοιρο, τους ναύτες και τους ριψοκίνδυνους, μεταλλικούς ακροβάτες του.

Το κοινό υποδέχτηκε ο ίδιος ο Κωστής Γεωργίου που δέχτηκε τα εξαιρετικά επαινετικά σχόλια, έχοντας πάντα στο πλευρό του σύσσωμη την οικογένεια του, τη σύζυγό του Φλώρα, τα δυο παιδιά τους Κρίτωνα και Κορίνα Γεωργίου.


Επί της υποδοχής και ο ιδρυτής της γκαλερί Kapopoulos Fine Arts Βαγγέλης Καπόπουλος με τη σύζυγό του Μαρίνα και τους άξιους συνεχιστές τους Γρηγόρη και Νίκη Καποπούλου.

Στα εγκαίνια έδωσαν το παρών άνθρωποι της πολιτικής, κοινωνικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής ζωής της χώρας.

Η έκθεση διαρκεί ως τις 4 Δεκεμβρίου 2023.

Kapopoulos Fine Arts: Σκουφά 5, Κολωνάκι, 10673, Αθήνα,  τηλ. 210 3637 652, kolonaki@kapopoulosart.gr

www.kapopoulosfinearts.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

Άγγελος Λαμέρας: "Στην εποχή μας, αυτός που νιώθει τον ρομαντισμό -είτε στον έρωτα είτε στους κοινωνικούς αγώνες- νιώθει εσωτερική εξορία".

δρ Πάρβη Πάλμου: "Η κοινωνία δεν επιβάλλει μόνο συμπεριφορές, επιχειρεί πολλές φορές να επιβάλει και την ίδια την ύπαρξη".

Διαβάσαμε και προτείνουμε: "Σήμερα και κάθε μέρα" της Δήμητρας Φώτου

Γιώργος Βαγγελάκης: "Για μένα η μοναξιά προσφέρει απλόχερα δύο μεγάλα δώρα, την απόσταση και τον χρόνο".