Οι Χαΐνηδες στο θέατρο «Ροές» στο Γκάζι

 Οι Χαΐνηδες στο θέατρο «Ροές» στο Γκάζι!

Παρασκευή 22 και 29 Δεκεμβρίου
Σάββατο 23 και 30 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 5 και 12 Ιανουαρίου
Σάββατο 6 και 13 Ιανουαρίου




Οι Αλλαγές δεν ζυμώνονται στις αρένες. Η Τέχνη δεν είναι πυροτεχνήματα και γηπεδικά συνθήματα. Ο Έρωτας και η Επανάσταση είναι προϊόντα συνομωσίας. Ανθίζουν στην απρόσκοπτη επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο.

Το «Γαλατικό χωριό» των Χαΐνηδων προσκαλεί  τους απανταχού Χαΐνηδες να συνωμοτήσουν στο θέατρο Ροές - ένα από τα ελάχιστα εναπομείναντα θέατρα που διαχειρίζονται καλλιτέχνες και όχι μεγάλες εταιρίες παραγωγής. Μουσική,  χορός, τραγούδι, ψίθυρος και κραυγή, μυσταγωγία και έκσταση, μαζί  με κάποιες δόσεις κρητικής ρακομυκίνης, εξασφαλίζουν ταχεία ανάρρωση από παν είδος λοιμώξεως σώματος και ψυχής.

Αρίμπα μουτσάτσος!

 

ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι, Αθήνα
2103474312
Ώρα έναρξης: 21.30


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παρασκευή 22 και 29 Δεκεμβρίου
Σάββατο 23 και 30 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 5 και 12 Ιανουαρίου
Σάββατο 6 και 13 Ιανουαρίου

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση ticketservices.gr
κανονικό: 13 
euro
μειωμένο*: 10 
euro


Στο ταμείο
κανονικό: 15 
euro
μειωμένο*: 12 
euro

(*) μειωμένο: άνεργοι, φοιτητές, παιδιά, ΑΜΕΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".