ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΡΟΝΙΚΟΛΟΣ | ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΡΟΝΙΚΟΛΟΣ | ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΣΟΠΤΡΟΝ


 

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 20:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Εκδόσεις Έσοπτρον, διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Ευάγγελου Μπορονικολού, με τίτλο «Το Διάλειμμα». Αποτελεί ένα βιβλίο Αυτοβελτίωσης-Προσωπικής Ανάπτυξης, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει αυτογνωσία, προσωπική ηρεμία και ανάκτηση της εσωτερικής δύναμής μας με σκοπό ν' ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική και έντονη καθημερινότητα.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

 

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3VJTTAF

Link βιβλίου: https://bit.ly/3YkJkps

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Δύσκολο δεν είναι να καταφέρουμε αυτά που επιθυμούμε, δύσκολο είναι να ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ πως μπορούμε να το κάνουμε!». Το Διάλειμμα γράφτηκε για να υπενθυμίσει, για να μην ξεχνάμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε.

 

Αποτελεί ένα βιβλίο Αυτοβελτίωσης-Προσωπικής Ανάπτυξης, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει αυτογνωσία, προσωπική ηρεμία και ανάκτηση της εσωτερικής δύναμής μας με σκοπό ν' ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική και έντονη καθημερινότητα που όλοι βιώνουμε αυτή που συνήθως δεν μας επιτρέπει να βρούμε χώρο να «αναπνεύσουμε» και να σκεφτούμε καθαρότερα. Αυτή τη δυνατότητα μας παραχωρεί Το Διάλειμμα.

 

Μέσα από την ιστορία – διδαχή μεταξύ δύο αδελφών που ξετυλίγεται στις σελίδες του βιβλίου, αναδύεται μια ευφυής, πρακτική θεωρία, η «Θεωρία των Διαλειμμάτων», η οποία σχεδιάστηκε για να βοηθήσει να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας τις συνθήκες που απαιτούνται, για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Χωρισμένη σε τρεις τομείς, η «Θεωρία των Διαλειμμάτων» παρουσιάζει τους τρόπους για να καλλιεργήσουμε την Αυτογνωσία, να επεκτείνουμε την Αντίληψή μας και να κάνουμε Αναδιοργάνωση της ζωής μας, πραγματοποιώντας αντιστοίχως τρία είδη Διαλειμμάτων: το Μικρό Διάλειμμα, το Μεγάλο Διάλειμμα και το Μακρύ Διάλειμμα. Σκοπό έχει ν’ αποτελέσει έναν «Φάρο» προσωπικής ενδυνάμωσης και έναν «Φωτεινό Οδηγό» που θα μας καθοδηγήσει στο καλύτερο δυνατό μέλλον μας. Άλλωστε, αν δεν κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δημιουργήσουμε μια ζωή που να έχει Νόημα, να μας αρέσει και να μας γεμίζει . . . τι στο καλό ήρθαμε να κάνουμε εδώ;

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μπορονικολός Ευάγγελος γεννήθηκε το 1990 στην Πάτρα και κατοικεί μόνιμα στην Πρωτεύουσα. Είναι Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις επιχειρησιακού και επιτελικού χαρακτήρα. Η αγάπη του για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο τον ώθησε στην αναζήτηση ειδικότερης εκπαίδευσης σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, ξεκινώντας με την παρακολούθηση σεμιναρίων Αυτογνωσίας, Επικοινωνίας και Ηγεσίας. Το 2020 έλαβε την πιστοποίησή του στον τομέα του Coaching από την Ακαδημία Coaching «Positivity», ενώ παράλληλα τα τελευταία τρία χρόνια συμμετέχει στη διαμόρφωση της ύλης και την εισήγηση σεμιναρίων επικοινωνίας και αυτοβελτίωσης συμβουλευτικών εταιρειών. Το γράψιμο αποτελούσε πάντοτε το μεράκι του και πλέον συντελεί στον τρόπο που μεταδίδει τις ιδέες και τις συμβουλές του για αυτογνωσία, εξέλιξη και βελτίωση των συνθηκών της ζωή μας, μέσω της ιστοσελίδας: www.success-calling.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημήτρης Καλπογιαννάκης: "Το γεγονός πως ‘’άνοιξα’’ τα εσώψυχά μου και όπως γράφω στον πρόλογο "εκτίθεμαι’’ στα μάτια των αναγνωστών ήταν η πρόκληση και ο προβληματισμός προς τον εαυτό μου".