Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική, Χρύσα Παραδείση // εκδόσεις Βιβλία Τερζόπουλος

Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική, Χρύσα Παραδείση // εκδόσεις Βιβλία Τερζόπουλος

Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική της Χρύσας Παραδείση
Σκληρό Εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6838-36-1
Κωδικός: 235
Διάσταση: 20,5 x 25,5 εκ
Σελίδες: 392
Λιανική Τιμή: €39,90 
 
Το πιο ευπώλητο και ιστορικό βιβλίο μαγειρικής της Ελλάδος επιστρέφει. Πλήρως ανανεωμένο και εκσυγχρονισμένο για την σύγχρονη Ελληνική κουζίνα, με 392 πολύχρωμες σελίδες, θα σας δώσει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στον χώρο της γεύσης και της ευωχίας με την μητέρα της Ελληνικής κουζίνας, Χρύσα Παραδείση.
Στο βιβλίο θα βρείτε 747 συνταγές εικονογραφημένες με 211 έγχρωμες φωτογραφίες και 110 σκίτσα και εμπλουτισμένες με μικρές συμβουλές για το πώς πετυχαίνει ένα φαγητό ή γλυκό, συμβουλές απαραίτητες για την επιτυχία κάθε γαστρονομικής προσπάθειας. 12274350 1036872669667306 9086990631315935981 n
 
Αυτός ο πλήρης οδηγός μαγειρικής απευθύνεται σε όλους, τόσο στον έμπειρο μάγειρα ή μαγείρισσα όσο και σε αυτούς που τώρα αρχίζει να τους απασχολεί το θέμα της μαγειρικής. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το βιβλίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής είναι ότι αποτελεί μια ανθολογία συνταγών που απαρτίζουν την σύγχρονη ελληνική κοσμοπολίτικη κουζίνα.
 
Μένοντας πιστοί στο πνεύμα της Χρύσας Παραδείση, οι συνταγές έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη προσοχή στις διατροφικές απαιτήσεις της εποχής μας από την Αλεξία Τερζοπούλου, διπλωματούχο της γαστρονομικής Σχολής Τροφίμων και Οίνου Leiths του Λονδίνου και εκπαιδευτής σε ακαδημία ζαχαροπλαστικής του Λονδίνου. 
 
Λίγα Λόγια για την Συγγραφέα
 
Η Χρύσα Παραδείση γεννήθηκε στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας και συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες Ελληνίδες δημιουργούς μαγειρικών και ζαχαροπλαστικών συνταγών. Ασχολήθηκε με την μαγειρική ταξιδεύοντας σε πολυάριθμους προορισμούς, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για την συλλογή γαστρονομικού υλικού. Η μεγάλη επιτυχία του έργου της οφείλεται στην δημιουργία συνταγών που διακρίνονται για την σαφήνεια, την απλότητα, την ευκολία στην εφαρμογή τους και βασίζονται στην υγιεινή διατροφή. Συνεργάστηκε επί σειρά ετών με το περιοδικό Γυναίκα, με εφημερίδες αλλά και με το ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος, ενώ τα βιβλία της έχουν κυκλοφορήσει στην Αμερική, την Αυστραλία και την Ιαπωνία.
 
Επιμέλεια: Βλάρα Αλεξία, 25/11/2015


http://www.all4fun.gr/fun/books/11863--a-.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΙΑΝΝΗΣ & ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

Σχολή Αφηγηματικής Τέχνης μέσω διαδικτύου και με φυσική παρουσία στην Αθήνα

Η Κατερίνα Ζωγραφάκη μιλάει στο Open Mind

Κραουνάκης+Σπείρα στο θερινό σινεμά "Αττικόν" στο Γαλάτσι- 5/8/20

LED ZEPPELIN SYMPHONIC