" Συνωμοσίες" του Τζόελ Λέβυ

Το βιβλίο της εβδομάδας: " Συνωμοσίες" του Τζόελ Λέβυ

Συνωμοσίες
 
Μαλακό Εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6838-43-9
Κωδικός: 231
Διάσταση: 19 x 13 εκ
Σελίδες: 144
Λιανική Τιμή: €14,90 
 
Σας παρουσιάζουμε το τρίτο βιβλίο της σειράς «Όλα Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε» Συνωμοσίες. Σε έναν κόσμο όπου οι θεωρίες συνωμοσίας είναι περισσότερο δημοφιλείς παρά ποτέ, δύσκολα ξέρουμε ποιόν να εμπιστευτούμε. Πρέπει να φοβόμαστε το φθόριο στο πόσιμο νερό ή τις αόρατες χημικές ουσίες στον αέρα που αναπνέουμε? Τα παγκόσμια ζητήματα διευθετούνται από δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς ή από σκιώδεις ομάδες ισχυρών με κρυφές ατζέντες?12033202 1010484388972801 2001141338347301606 n
 
Από την προσγείωση στην Σελήνη και τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα έως τα επικίνδυνα επίπεδα μόλυβδου στην οδοντόπαστα, ο Τζόελ Λέβυ εξετάζει προσεκτικά τις λεπτομέρειες 50 δημοφιλών θεωριών συνωμοσίας. Ισορροπώντας τα συνωμοσιολογικά σενάρια με τις επίσημες εκδοχές, σας δίνει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε, για να αποφασίσετε μόνος σας πόσο δικαιολογημένη είναι η ανησυχία. 
 
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ Ή ΜΗΠΩΣ 50 ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ? 
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ.
 
Λίγα Λόγια για τον Συγγραφέα
Ο Τζόελ Λέβυ είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος που μένει στο Λονδίνο. Έχει γράψει επιστημονικά και ιστορικά βιβλία, άρθρα για τον βρετανικό τύπο, και έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις στην τηλεόραση. Ο Τζόελ κατέχει πτυχίο στις Βιολογικές Επιστήμες και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία. 
 
 Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Βιβλία Τερζόπουλος και μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην ιστοσελίδαhttp://terzopoulosbooks.com/
 
Επιμέλεια: Βλάρα Αλεξία, 23/9/2015


http://www.all4fun.gr/fun/books/11418--q-q-.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αλέξανδρος Παπαδάκης: "Ότι και άν κάνουμε στην ζωή μας παραμένουμε άνθρωποι με καρδιά ψυχή σώμα και αίμα".

«Ρήγμα: Οι επτά ακατανίκητες δυνάμεις»

Βαρώτσου Τούλα: "Τα Διαμάντια της Αιωνιότητας να φέρουν την νέα γενιά αντιμέτωπη με την Ιστορία και με όσα σημάδεψαν μία δύσκολη κατοχική περίοδο για την ανθρωπότητα".

Έντυ Κιτάντζη: "Η υπέρβαση των ορίων μέσα στην ποιητική διαδικασία λυτρώνει από τη βάρβαρη βασανιστική πραγματικότητα, ελευθερώνοντας το πνεύμα".

Βαγγέλης Μανουβέλος: Έχω την αίσθηση ότι σήμερα φοβόμαστε περισσότερο την ευαλωτότητα, επικοινωνούμε αδιάκοπα, αλλά αποφεύγουμε να εκτεθούμε πραγματικά".

Ευαγγελία Κούρτη: "Η ποίησή μου θέλω να κατατείνει στην αυτογνωσία και αυτή με τη σειρά της να μας οδηγήσει στο δρόμο της δράσης και της ευθύνης".