«Η Παρέλαση» στον Πολυχώρο Underground

Της Λούλας Αναγνωστάκη

Από τις 26 Οκτωβρίου
Κάθε Πέμπτη στις 21.30
Πολυχώρος UNDERGROUND
Πλατεία Κοραή 4, Αθήνα (είσοδος από τον κινηματογράφο ΑΣΤΥ) |
Τηλ:213 03 70 342 |  facebook:https://goo.gl/zVlHA3
Στον Πολυχώρο UNDERGROUND παρουσιάζεται η παράσταση «Η Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, από τις 26 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:30.
Δύο αδέλφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, βρίσκονται κλεισμένα σ’ ένα δωμάτιο. Από την πλατεία ακούγονται εμβατήρια και τυμπανοκρουσίες. Μέσα σ’ έναν ιστό αβεβαιότητας και αγωνίας που η συγγραφέας υφαίνει αριστοτεχνικά, τα αδέλφια καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το δίχως άλλο θα γίνει παρέλαση κάτω από το σπίτι τους. Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμονής, τα αδέλφια ανατρέχουν στο σκοτεινό τους παρελθόν και ανταλλάσσουν τραυματικές εμπειρίες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επικοινωνήσουν.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία: Νίκος Δημητρόπουλος
Σκηνικά – κοστούμια: Λαλούλα Χρυσικοπούλου
Ήχος: Πάνος Τσεκούρας
Αφίσα: Δημοσθένης Γαλλής
ΠΑΙΖΟΥΝ: 
Ανθή Κάντα, Κωνσταντίνος Μακριδάκης 
Κάθε Πέμπτη στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένο: 8 ευρώ
Ανέργων – ατέλειες: 5 ευρώ
Διάρκεια: 60 λεπτά 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.