"Αμπαζούρ" -Πρόγραμμα

Το "Αμπαζούρ" συνεχίζει κάθε Τετάρτη στη Μουσικοθεατρική σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού "Αθηναΐς" να εκπέμπει μια ραδιοφωνική εκπομπή που φεύγει από τα όρια των ερτζιανών, μεταμορφώνεται σε καμπαρέ, μπερδεύει μουσικά είδη και εποχές και μας αφηγείται τις γλυκόπικρες ιστορίες όλων αυτών που ξενύχτησαν κάποιο βράδυ με το ραδιόφωνο ανοιχτό.
Οι guest  για τις ερχόμενες εβδομάδες είναι οι:
26 Οκτωβρίου: Μάρω Μαρκέλλου
2 Νοεμβρίου: Σπύρος Γραμμένος
9 Νοεμβρίου: Χατζηφραγκέτα
16 Νοεμβρίου: Empty Frame

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.