Η Βάκια Σταύρου live στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης | Τετάρτη 9 Οκτωβρίου | Είσοδος Ελεύθερη

 VAKIA


Τετάρτη 9 Οκτωβρίου

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Είσοδος Ελεύθερη (με κρατήσεις)

 

 

Vakia (Βάκια Σταύρου), η κοσμοπολίτισσα τραγουδοποιός και τραγουδίστρια με καταγωγή από την Κύπρο, παρουσιάζει μια πολλά́ υποσχόμενη συναυλία, για μία μόνο βραδιά́ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.

 

Η Vakia τα τελευταία χρόνια έχει ως βάση της το Παρίσι, είναι η δημιουργός του πορτογαλικού τραγουδιού “Sozinha” (που είχε σημειώσει εξαιρετική πορεία στους ραδιοφωνικούς σταθμους της Ελλάδας και της Ευρώπης) ενώ πρόσφατα είχε παρουσιάσει το άλμπουμ της με τίτλο το όνομά της, απ’ όπου είχαν ξεχωρίσει το In A Manner Of Speaking και το Δάκρυ Φυλακτό.

 

Με οδηγό το πάθος και το συναίσθημα και κύριο χαρακτηριστικό τη κρυστάλλινη φωνή της, θα μας ταξιδέψει σε ένα διεθνές ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο. Θα τη συνοδέψει ο λυρικός πιανίστας Μανώλης Νεοφύτου.

 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης 

Πειραιώς 206, 177 78 Ταύρος Τηλ.: 210 3418550

Είσοδος Ελεύθερη - Απαραίτητη η κράτηση θέσεων Κράτηση ηλεκτρονικά www.mcf.gr

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.