«Οι Θησαυροί του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου», με το βλέπω του Δημήτρη Βαμβακούση

 «Οι Θησαυροί του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου»

με το βλέμμα του Δημήτρη Βαμβακούση

Μια έκθεση που προετοιμάστηκε για αρκετούς μήνες, με την συνεργασία του Λυκείου Ελληνίδων Σύρου και του Δημήτρη Βαμβακούση. Χορευτές και φίλοι του Λυκείου αποτέλεσαν «τα μοντέλα» που φωτογραφήθηκαν σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία του νησιού.


Έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων – Παράρτημα Σύρου με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης


Χώρος: Αίθουσα τέχνης Γ. και Ε. Βάτη, Ερμούπολη
Ημερομηνία: 25 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2023
Ώρα: 19.00-22.00 καθημερινά και 11.00-13.00 Κυριακές πρωί

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.