«Του φεγγαριού τα παραμύθια» Απόλλων Κουσκουμβεκάκης || Κυριακή 10 Απριλίου, 8.00 μ.μ.

 

Αίθουσα διδασκαλίας μουσικής βιβλιοθήκης

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Κυριακή 10  Απριλίου, 8.00 μ.μ.


 

Απόλλων Κουσκουμβεκάκης

«Του φεγγαριού τα παραμύθια»

 

 

Ο συνθέτης Απόλλων Κουσκουμβεκάκης έρχεται την Κυριακή 10 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την παράσταση «Του φεγγαριού τα παραμύθια».  Τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία «συνομιλούν» με αγαπημένα τραγούδια από όλο τον κόσμο, παραδοσιακά, έντεχνα, jazz και latin standards κ.α                        Τα τραγούδια ερμηνεύουν  οι Θέλμα Καραγιάννη, Άννα Ματσούκα και Λένα Τσέτουρα.  Η Μαρία Σπυράτου θα παίξει πιάνο και μαντολίνο και ο Απόλλων Κουσκουμβεκάκης κιθάρα.

Παραγωγή: «Τέχνης Πολιτεία»

Εισιτήρια 15 και 10 ευρώ μαθητικό.

Προπώληση: TicketServices.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.