Το Aphrodite Beach Resort επενδύει στον Πολιτιστικό Τουρισμό.




Σε μια προσπάθεια να αναβαθμίσει ποιοτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, το ξενοδοχείο Aphrodite Beach Resort, στην παραλία του Καλαφάτη στη Μύκονο, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Restart, το μοναδικό φορέα παραγωγής θεαμάτων που ειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό.
Εντός των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, δημιουργήθηκε μια εντυπωσιακή γκαλερί Τέχνης που έκανε τα εγκαίνια της την Παρασκευή 24 Μαΐου, παρουσιάζοντας τις δουλειές 28 εικαστικών καλλιτεχνών.

Η νεοσύστατη “Venus Gallery”, ενθουσίασε τους επισκέπτες του ξενοδοχείου ήρθαν σε επαφή με το εγχώριο εικαστικό δυναμικό καθώς αρκετοί από τους καλλιτέχνες παραβρέθηκαν στη νησί ως καλεσμένοι του ξενοδοχείου προκειμένου να παραβρεθούν στα εγκαίνια τους και να παραθέσουν ξεναγήσεις για το έργο τους.
Ο Πολιτιστικός Τουρισμός, η σύγχρονη αυτή τάση στο ξενοδοχειακό management, κάνει την εμφάνιση του και στο δημοφιλές νησί των ανέμων καθώς η Restart, o επίσημα αναγνωρισμένος φορέας παραγωγής πολιτιστικών θεαμάτων που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο κλάδο, μας υπόσχεται ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα δράσεων για το  Aphrodite Beach Resort με 4 εικαστικές εκθέσεις και πολλά side events.
 Η έκθεση “Winds of Art” που θα παρουσιάζεται μέχρι τις 15 Ιουνίου, είναι σε concept και διοργάνωση του Δημήτρη Λαζάρου.
συμμετέχουν οι εικαστικοί:
SPENT1 (Κοτζαμπάσης Κωνσταντίνος), Zaxaroula Bongard, Άλεξ Αλεξίου, Ρούλα Βασιλάκη, Κατερίνα Γιαζιτζόγλου, Αναστασία Γκινάκη, Ελισάβετ Διονυσοπούλου, Σοφία Ελλένα, Αγγέλα Ευθυμιάδη, Γιώργος Ζερβάκης, Γιάννης Κορνήλιος, Μίνα Κουζούνη, Μαρίνα Κουτσοσπύρου, Άννα Κυριαζή, Ελένη Κύρου Τσακάλου, Μαρία Μηλιώνη, Βενετία Μολίν, Χριστίνα Μυτιληναίου Ιακωβίδου, Μαρία Ντάρλα, Χάρης Παμφίλης, Φωτεινή Παππά, Εύα Παρσωτάκη, Βασίλης Πάτας, Ειρήνη Πετρoπούλου, Λίνα Ρωμανού, Χαρά Σιδέρη, Ειρήνη Τζιόλα, Άννα Τσανάκα
Η  Restart - ο μόνος κεντρικός συντονιστικός φορέας που εξειδικεύεται στον Πολιτιστικό Τουρισμό, συνεχίζει να προβάλλει τις δουλειές των Ελλήνων καλλιτεχνών αξιοποιώντας τα πολυτελή καταλύματα των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών, αποτελώντας αξιόπιστο εργαλείο Πολιτιστικής διαχείρισης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Γκόγκας Ευάγγελος: "Η αμφισβήτηση σε βγάζει από το κουτί της ήδη δομημένης πραγματικότητας και σε βοηθάει να δεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια".