Ο Λουκάς Θάνος στην Απανεμιά - Τραγουδά ο Βασίλης Προδρόμου - Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου



Ο Λουκάς Θάνος στην Απανεμιά
Τραγουδά ο Βασίλης Προδρόμου
Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου


Ο σπουδαίος συνθέτης Λουκάς Θάνος σε μία ξεχωριστή εμφάνιση στο χώρο της Απανεμιάς στην Πλάκα, την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου. Μαζί του ο ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου και φίλοι ερμηνευτές.
Ο Λουκάς Θάνος, γνωστός από τον  ιστορικό δίσκο "Σάλπισμα" με τον Νίκο Ξυλούρη, παρουσιάζει επιλογές από τις δημιουργίες του με κεντρικό άξονα τις μελοποιήσεις του στα ποιήματα του Κωστή Παλαμά. Πιο συγκεκριμένα θα ακουστούν τραγούδια από το cd "Ο δωδεκάλογος του γύφτου" που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2016 με τη φωνή του Γιάννη Χαρούλη αλλά και τραγούδια από το επερχόμενο cd (το δεύτερο μέρος της τριλογίας του με ποιήματα του Κωστή Παλαμά) με βασικό ερμηνευτή τον Βασίλη Προδρόμου.
Φυσικά δεν θα λείψουν και τα τραγούδια σε ποίηση του Κώστα Βάρναλη, όπως τα διαχρονικά τραγούδια "Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου" και "Οι πόνοι της Παναγιάς" και πολλά άλλα από τη συνεργασία του με τον μοναδικό Νίκο Ξυλούρη.
Συμμετέχουν οι μουσικοί Νίκος Τατασόπουλος στο μπουζούκι και Δημήτρης Τσεκούρας στο κόντραμπασο.
Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος ελεύθερη
Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3248580

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.