ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Καρλ Μαρξ | Ρούλα Πατεράκη | Πρεμιέρα 16.11

Καρλ Μαρξ
Το Κεφάλαιο

Σύλληψη – Σκηνοθεσία - Ερμηνεία: 
Ρούλα Πατεράκη

Ενσωματωμένη εικόνα

Θέατρο Ροές
Ιάκχου 16, Γκάζι
Στάση Μετρό Κεραμεικός | Τηλέφωνο 21 0347 4312

Από 16 Νοεμβρίου
και για 12 παραστάσεις
Ώρα Έναρξης Παραστάσεων : 9.00μ.μ


Η Ρούλα Πατεράκη θα επιχειρήσει μια θεατρική ανάγνωση του Κεφαλαίου του Καρλ Μαρξ στο Θέατρο Ροές για 12 μόνο παραστάσεις.

16 17 και 18 Νοεμβρίου, Παρασκευή Σάββατο Κυριακή,  23, 24 και 25 Νοεμβρίου Παρασκευή Σάββατο Κυριακή, 30 Νοεμβρίου Παρασκευή, 1η και 2 Δεκεμβρίου Σάββατο Κυριακή και τελευταίο τριήμερο,7, 8,και 9 Δεκεμβρίου, Παρασκευή Σάββατο Κυριακή.

Ο Μαρξ λέει :  ‘’Νομίζω ότι ποτέ κανείς δεν έχει γράψει τόσο μανιακά για το χρήμα, έχοντας τόσο λίγο ο ίδιος.  Το Κεφάλαιο δεν πρόκειται να μου πληρώσει ούτε τα πούρα που κάπνισα όταν το έγραφα’’ .

Και λέγοντας αυτά κι άλλα παρόμοια, (σύμφωνα με τα λόγια της κόρης του Ελέανορ), ‘’κάλπαζε ο μεγάλος άντρας, αυτός, ο τρόμος των αστών και των αριστοκρατών της Ευρώπης, μέσα στο μικροσκοπικό κήπο του σπιτιού μας στη Γκράφτον Τέρας’’.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία - Ερμηνεία:  Ρούλα Πατεράκη
Σκηνικό περιβάλλον – Άγγελος Μέντης
Ηχητικό Περιβάλλον – Δημήτρης Ιατρόπουλος 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ελένη Καραμπάτσου: "Η καλλιέργεια αρετών στα παιδιά είναι θεμέλιο για να εξελιχθούν σε ισορροπημένους και υπεύθυνους ανθρώπους".

Είδαμε και προτείνουμε: Επικίνδυνος Οίκτος του Stefan Zweig στο Θέατρο Χώρος

LIVE | Rebe(l)Tango: Ρεμπέτικο & Tango: Δρόμοι Παράλληλοι

Δώρα Ανδρεαδάκη: "Για τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να μάθουν να αγαπούν τη διαδικασία και όχι μόνο το αποτέλεσμα".

Είδαμε και προτείνουμε: «Η Ανάστασις» του Λέοντος Τολστόι στο ΘΕΑΤΡΟ NOŪS

Λεονάρδος Μπατής: Η ζωή είναι ένα μυστήριο. Ένα κωμικοτραγικό μυστήριο. Κλάψτε, γελάστε και μοιραστείτε το όσο μπορείτε με αξιοπρέπεια.