Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "...ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΩ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ Small Size Days - ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

Small Size Days 2023

 


Small Size Days 2023

 

Το Small Size Days επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά γεμάτο δραστηριότητες, για να γιορτάσει τις τέχνες και την πρώτη ηλικία του ανθρώπου.

 

Φέτος το γεγονός θα λάβει χώρα από τις 27 έως τις 29 Ιανουαρίου, προσφέροντας παγκοσμίως μία πληθώρα ζωντανών παραστάσεων, εργαστηρίων και άλλων δραστηριότητων για παιδιά από 0 έως 6 ετών.

 

100 μέλη του Small size Network από 37 χώρες της γης, από την Αργεντινή έως την Ελλάδα και από τη Σιγκαπούρη έως την Τουρκία, κατά τη διάρκεια του Small Size Days, φέρνουν τις πολύ νεαρές ηλικίες κοντά με τις οικογένειές, τους φροντιστές και τους σχετιζόμενους φορείς τους, για να αναγνωρίσουν ότι οι τέχνες είναι σημαντικές και πολύτιμες στη ζωή από τη στιγμή της γέννησης του ανθρώπου.

 

Όλες οι δραστηριότητες θα οργανωθούν και θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα, δημιουργώντας έτσι μια τεράστια, κοινή και μοναδική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τα μικρότερα παιδιά (facebook.com/SmallSizenet).

 

 

Η Artika συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή με την παράσταση «…και βγαίνω!» για θεατές από 10 μηνών, και προσφέρει τα εισιτήρια στην ειδική τιμή των 8 ευρώ τα Σάββατα 28/01 και 04/02.

Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 16/01.

 

 

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Ticket Services:

https://www.ticketservices.gr/event/omada-artika-kai-vgaino/

 

Δείτε το trailer της παράστασης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=hoDL_go9fXY

 

Δείτε το trailer της Artica για τη συμμετοχή της στο Small Size Days εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=cPRPZsD5vNc


 

Σημειώσεις για τους συντάκτες:

Το Small Size Days είναι μία πρωτοβουλία του Small size Network.

 

Το Small size Network ιδρύθηκε ως μία Καλλιτεχνική Διεθνής Ένωση το 2007 με σκοπό να διευρύνει τις παραστατικές τέχνες για τις πολύ νεαρές ηλικίες (0-6 ετών). Η Ένωση προωθεί την κατάρτιση και τεκμηρίωση του θεάτρου για τις πολύ νεαρές ηλικίες, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και προγράμματα συνεργασίας.

 

Στο Δίκτυο μπορούν να ενταχθούν δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, καθώς και μεμονωμένοι ιδιώτες, από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Από τον Μάρτιο του 2013, το Δίκτυο είναι μέλος της ASSITEJ International.

 

Συμμετέχουν 100 μέλη από 37 χώρες παγκοσμίως (Australia, Austria, Belgium, Brazil, Cameroon, Canada, Chile, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Japan, Lithuania, México, Mongolia, Netherlands, Norway, Poland, Republic of San Marino, Romania, Russian Federation, Singapore, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UK, Uruguay). 

www.smallsizenetwork.org

 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: "Φελίτσε και Λίλυ: Ένας άνθρωπος ανάμεσα στους ανθρώπους"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ SPEAK FREELY –BIRTHDAY PARTY – ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ & ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ

Δεσμοί Αλληλεγγυης | Ευχαριστήρια Επιστολή

«Η Αυτοκρατορία. Η άνοδος και η πτώση από την πίσω πλευρά του φεγγαριού», εκδόσεων IANOS