MYKONOS ART FESTIVAL 2022 / ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ 5 επί 5 στη Χώρα Εγκαίνια Κυριακή 3 Ιουλίου

 


Το  MYKONOS ART FESTIVAL 2022 είναι γεγονός!

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

5 επί  5 στη Χώρα

Εγκαίνια Κυριακή 3 Ιουλίου

Τόπος συνάντησης Δημαρχείο  ώρα έναρξης  19.30

Μία παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού Π.Α.Κ.Ο. Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ  και του Δήμου Μυκόνου

 

5X5 ART WALK POSTER 2 LR no sponsors.jpg

Πέντε σημαντικοί εικαστικοί καλλιτέχνες εμπνέονται από το νησί της Μυκόνου και παρεμβαίνουν με τα έργα τους στην  Χώρα στο πλαίσιο του  MYKONOS ART FESTIVAL 2022.

Ο Δημήτρης Λάμπρου  ,  η Μαργαρίτα Πέτροβα  , ο Άκης Ουλκέρογλου,  ο Βασίλης Καβουρίδης και ο Χάρης Κοντοσφύρης  δημιούργησαν  έργα  αποκλειστικά για το Φεστιβάλ  έχοντας ως πρόκληση τη «συνομιλία» με τον δημόσιο χώρο. 

Η είσοδος του Δημαρχείου, τα Ματογιάννια, η Πλατεία Αγίου Αντωνίου,  η Πλατεία Αγίας Μονής  και ο Γιαλός είναι οι χώροι – τόποι οι οποίοι επιλέχθηκαν για να φιλοξενήσουν σε όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ τις δημιουργίες τους.

Μέσα από μια πρωτότυπη περιπατητική διαδρομή, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 19.30 και ξεναγούς τους ίδιους τους καλλιτέχνες,  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφτεί τα έργα.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Χλόη Αντωνοπούλου Μουζακίτη: " Για εμένα όμως η υπέρτατη αρετή που οφείλουμε να κατακτήσουμε σε αυτή τη ζωή είναι αύτη του ενήλικα που θέλει να βουτήξει το δάχτυλό του σε κάθετι νέο και να το γευτεί".

Εύη Μαραζοπούλου: "Η Σερβιτόρα και κάθε ήρωας μέσα σ’ αυτήν αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο άνθρωπο, που έχει να αντιμετωπίσει σκοπέλους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς".