Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

CT GARDEN 🌟 ALL LEGENDS FESTIVAL

 

CT GARDEN FESTIVAL
by Christmas Theater

Ένα θρυλικό φεστιβάλ έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο!
ALL LEGENDS FESTIVAL
 
QUEEN, ELVIS PRESLEY, TINA TURNER, DAVID BOWIE
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ήρθε η ώρα να περάσουμε τα σύνορα και να βρεθούμε στο West End του Λονδίνου. Εκεί τα τραγούδια ζωντανεύουν τους θρύλους της μουσικής!
Κάθε Τετάρτη του Σεπτέμβρη, ένα θρυλικό musical tribute μας περιμένει στην σκηνή του CT Garden Festival, για να μας μεταφέρει στις εποχές που γέννησαν τις αξέχαστες φωνές που όλοι αγαπάμε και τραγουδάμε!
CT Garden All Legends Festival

Ένα νέο φεστιβάλ για να ζήσουμε θρυλικές εποχές!
 
Την πρώτη χρονιά του νέου φεστιβάλ της Αθήνας υποδεχόμαστε τα εξής musical tributes κατευθείαν από το West End:
ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
MAJESTY QUEEN
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
One Night of ELVIS
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
One Night of TINA
ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Absolute BOWIE
Αυτό τον Σεπτέμβριο γιορτάζουμε τέσσερις θρύλους της μουσικής στο CT Garden Festival by Christmas Theater. 

Ο εξωτερικός χώρος του Christmas Theater μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό καλοκαιρινό music hall και σας περιμένει κάθε Τετάρτη για να τραγουδήσουμε μοναδικές φωνές που έχουν μείνει για πάντα στην καρδιά μας.  Queen, Elvis Presley, Tina Turner, David Bowie. 

Τέσσερα βραβευμένα musical tributes που μάγεψαν το κοινό στα θέατρα του west end, έρχονται για πρώτη φορά σε μια καλοκαιρινή σκηνή της Αθήνας για να μας χαρίσουν λίγη από την μαγεία των θρύλων..

Την πρώτη χρονιά του CT Garden All Legends Festival γιορτάζουμε την μουσική των Queen, του Elvis Presley, της Tina Turner και του David Bowie
Ντυθείτε ανάλογα, κλείστε τραπέζι και ελάτε να ταξιδέψουμε σε θρυλικές εποχές. Από την Elvis και την δεκαετία του ’50 μέχρι τα ‘80s με τα τραγούδια που σφράγισαν αυτή τη δεκαετία. Ανάμεσα σε αυτά που θα ακούσουμε:
  • Το «Don’t Be Cruel», το «It’s Now or Never», το «Love me Tender» το «Blue Moon», το«Jailhouse Rock»  και τόσα άλλα από τον αξεπέραστο Elvis Presley  
  • Το “Simply The Best”, το «Private Dancer», το «We Don't Need Another Hero», το«What's Love Got to Do with It» και πολλά άλλα από την μοναδική Tina Turner
  • Το «We will Rock you», το «We are the Champions», το «Bohemian Rhapsody», το«The Show Must Go On» και άλλα πολλά από τους αξεπέραστους Queen. 
  • To “Space Oddity”, “Lady Grinning Soul”, “Let’s Dance”, “Starman”, “The Man Who Sold the World”, “Ashes to Ashes”, «Wild is the Wind” και τόσα άλλα από τον μοναδικό David Bowie
 
Ζήστε σπουδαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με μια μοναδική μουσική και θεατρική ματιά, σε 4 βραβευμένα musical Tributes που μας θυμίζουν τις εποχές που γέννησαν τους θρύλους της μουσικής.
Ανακαλύψτε το νέο φεστιβάλ της πόλης 
CT GARDEN ALL LEGENDS FESTIVAL στο ct.gr
CT GARDEN ALL LEGENDS FESTIVAL
Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου: Majesty QUEEN
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου: One night of ELVIS
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου: One night of TINA
Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου: Absolute BOWIE



CT GARDEN FESTIVAL by Christmas Theater
Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Λ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι, τηλ. 211 7701700
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 45 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 35 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – AMEA : 18 ευρώ (Μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 211 7701700)

Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για όσους θέλουν να έρθουν και στις 4 βραδιές!!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700 & https://ct.gr/all-legends-festival/
 
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.ct.gr & www.viva.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.