Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To καλοκαίρι έφτασε: Ανακαλύψτε τα καλύτερα βιβλία για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!


ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ
 
To καλοκαίρι έρχεται και φέρνει μαζί του υπέροχα βιβλία για παιδιά! Οι μέρες των  μικρών μας φίλων γεμίζουν διασκέδαση και ξεγνοιασιά. Ακόμα και τώρα που τα σχολεία ανοίγουν και πάλι τις πόρτες τους για μερικές εβδομάδες, αξίζει να αναζητήσετε βιβλία με δραστηριότητες για τις καλοκαιρινές αποδράσεις και τα χαλαρά απογεύματα σε μπαλκόνια και αυλές. Βιβλία για κάθε στιγμή, για κάθε γούστο και ηλικία που θα κάνουν τους μικρούς βιβλιοφάγους να μη σηκώνουν κεφάλι! Δείτε τις προτάσεις μας και επισκεφθείτε το eshop μας ή το αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο για να τα αποκτήσετε.
 
Αν Μπουά
Μεγαλώνω-Μαθαίνω-Αλλάζω


Εικονογράφηση: Ιζαμπέλ Ζακ
Μετάφραση: Kωνσταντίνα Αρμενιάκου
Bénédicte Carboneill
260 παιχνίδια και δραστηριότητες για να μη
βαριέσαι


Εικονογράφηση: Patrick Morize
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη 
Σειρά: Γνώσεις και δραστηριότητες

Ένα βιβλίο με πολλά αυτοκόλλητα, γραμμένο σύμφωνα με τις αρχές της βιωματικής μάθησης. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας καθώς περιλαμβάνει και αρκετές ασκήσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και να βρουν την ψυχική τους ισορροπία.


Με έγχρωμη και διασκεδαστική εικονογράφηση, αυτό το βιβλίο υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης! Λαβύρινθοι, σύγκριση εικόνων, ζωγραφική, αριθμοί, χρώματα, σχήματα και πολλές ακόμα δραστηριότητες που κάνουν τη μάθηση παιχνίδι.


9,90 € → 8,91 €
 


8,80 € → 7,92 €
Τζέιμς Μακλέιν Λούσι Μπάουμαν
Παιχνίδια και δραστηριότητες για τις διακοπές

Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Τζέιμς Μακλέιν
Το βιβλίο των διακοπών

Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Λαβύρινθοι, κουίζ, ιδέες για ζωγραφική και πολλά ακόμα παιχνίδια για να απολαύσεις τον ελεύθερο χρόνο σου με δημιουργικό τρόπο.Ένα υπέροχο βιβλίο με πρωτότυπες δραστηριότητες και όμορφη εικονογράφηση για παιδιά με φαντασία. Τα παιδιά ασκούνται στην παρατήρηση και στα μαθηματικά ενώ διασκεδάζουν ζωγραφίζοντας και λύνοντας λαβύρινθους. 

9,90 € → 8,91 €
 

9,90 € → 8,91 €
Τα ζώα και τα μικρά τους

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

 
Λούσι Μπάουμαν
Ζωγραφιές και παιχνίδια για ξένοιαστες διακοπές

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Σειρά: Χρωματίζω και ανακαλύπτω

Το παιδί μαθαίνει να μετράει, να αναγνωρίζει τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα, τα σχήματα, τα μοτίβα, να διακρίνει τις 5 αισθήσεις, τις εποχές, τα υλικά, τα φυτά από τα ζώα και τα αντικείμενα, να ταξινομεί τις τροφές, να ταυτίζει εύκολες λέξεις.


Οι μικροί μας φίλοι απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους ζωγραφίζοντας, παίζοντας και εξασκώντας τις γνώσεις και τις ικανότητές τους. Ώρα για παιχνίδι και μάθηση!
 

5,50 € → 4,95 €
 

6,60 € → 5,94 €
Ρεμπέκα ΓκίλπινΈμιλι Μπον
Παιχνίδια και δραστηριότητες για ξένοιαστες διακοπές

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Λούσι Μπάουμαν
Ανατριχίλες: Ζωγραφιές και παιχνίδια

Εικονογράφηση: Νον Φιγκ
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Με αυτό το βιβλίο το παιδί αποκτά γνώσεις, προετοιμάζεται για το σχολείο και περνάει ευχάριστες ώρες χωρίς γκρίνια. Με πρωτότυπες δραστηριότητες για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!Ένα τρομερό βιβλίο για τρομερά παιδιά! Οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική παρέα με μάγισσες, φαντάσματα και τέρατα.

6,60 € → 5,94 €
 

6,60 € → 5,94 €
 
Φιόνα Βατ
Τερατο-ζωγραφιές και παιχνίδια

Εικονογράφηση: Νον Φιγκ
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Κερστίν Ρότζερς
Τέρατα: Το βιβλίο των δραστηριοτήτων

Εικονογράφηση: Κάντις Γουάτμορ
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Τα παιδιά γίνονται οι καλύτεροι ζωγράφοι του κόσμου  παρέα με τα πιο φοβερά τερατάκια. Συμπληρώνουν και χρωματίζουν τις εικόνες, βγαίνουν από τους λαβύρινθους και απολαμβάνουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στον φανταστικό κόσμο των Τεράτων!Ζήτω τα τέρατα! Ζωντανέψτε τα με τα πιο απίθανα σχέδια και χρώματα και παίξτε μαζί τους. Ένα μεγάλου σχήματος βιβλίο για να απολαμβάνουν τα παιδιά τη ζωγραφική και το παιχνίδι με ένα αγαπημένο τους θέμα: τα τέρατα.

6,60 € → 5,94 €
 

7,70 € → 6,93 €
Κερστίν Ρότζερς
Πειρατές: Το βιβλίο των δραστηριοτήτων

Εικονογράφηση: Κάντις Γουάτμορ
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Λούσι Μπέκετ Μπάουμαν
 Έξυπνες δραστηριότητες και παιχνίδια

Εικονογράφηση: Νον Φιγκ, Μόλι Σέιτζ
Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Ήρθε η ώρα των πειρατών! Γνωρίστε τη ζωή και τις περιπέτειες των θρυλικών πειρατών και παίξτε µαζί τους στις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες. Μάθηση και διασκέδαση με τους πιο κουλ φίλους!Κρατήστε ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών με απίστευτες δραστηριότητες και παιχνίδια. Ένα βιβλίο στο κατάλληλο μέγεθος για να το παίρνετε παντού μαζί σας!

7,70 € → 6,93 €
 

8,80 € → 7,92 €
Πίτερ Ρέινολντς
Ξεκίνα με μια τελεία

Εικονογράφηση: Πίτερ Ρέινολντς
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Πίτερ Ρέινολντς
Ξεκίνα με μια λέξη

Εικονογράφηση: Πίτερ Ρέινολντς
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Aν μπορείτε να κάνετε μια τελεία, τότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι προς τη χαρά της δημιουργίας! Ανακαλύψτε τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας! Το βιβλίο αυτό θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα δημιουργικό ταξίδι αναζήτησης των λέξεων που εκφράζουν πιο σωστά όσα έχουν στον νου και στην καρδιά. Κάντε την αρχή και δε θα χάσετε!

9,90 € → 8,91 €
 

9,90 € → 8,91 €
Σαμ Σμιθ
100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο ταξίδι


Εικονογράφηση: Νον Φιγκ, Μόλι Σέιτζ
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Σαμ Σμιθ
100 παιχνίδια για ευχάριστες ώρες στο αυτοκίνητο

Εικονογράφηση: Νον Φιγκ, Μόλι Σέιτζ
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή
Τα παιδιά σας βαριούνται τις αργές ώρες των ταξιδιών; Έχουμε τη λύση! Ένα βιβλίο γεμάτο ευχάριστες δραστηριότητες που θα κάνουν τον χρόνο να περνάει νεράκι!Το απόλυτο βιβλίο για τις βαρετές ώρες μέσα στο αμάξι! Εύκολα παιχνίδια που κρατούν ζωηρό το ενδιαφέρον των παιδιών και ήρεμα τα νεύρα των γονιών που θέλουν να απασχολούνται τα παιδιά τους στα ταξίδια δημιουργικά.

6,60 € → 5,94 €
 

6,60 € → 5,94 €
ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΑ ΩΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Mandy Stanley
Γίνε αστέρι (Γίνε αστέρι μαθαίνοντας με τον αρκούδο και τους φίλους του // Γίνε αστέρι μαθαίνοντας με τη ζέβρα και τους φίλους της)

Μετάφραση: Μαρία Γονιδάκη
Στέφανι ΚλάρκσονΛίλι Μάρεϊ
Ναι στη χαρά! Πρωτότυπες δραστηριότητες για να διώχνεις τη λύπη ή τον θυμό // Όχι στο άγχος! Πρωτότυπες δραστηριότητες για να χαλαρώνεις
 
Εικονογράφηση: Κέιτι Άμπι
Μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου
Τα παιδιά περνούν ευχάριστες ώρες παρέα με τον αρκούδο, τη ζέβρα και τους φίλους τους, ακολουθώντας τους στην παραλία, στο δάσος, στη ζούγκλα ή στο αγρόκτημα. Αποκτούν γνώσεις και αναπτύσουν δεξιότητες, αλλά κυρίως εκφράζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο!Δύο βιβλία που βοηθούν τα παιδιά να νιώσουν χαρά, ηρεμία και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Στις δραστηριότητές τους τα παιδιά χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους ώστε, γράφοντας και ζωγραφίζοντας, να διώξουν τα αρνητικά συναισθήματα και να αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία ό,τι τα απασχολεί.

7,70 €
 

9,90 €
Δείτε όλα τα βιβλία για την προσχολική εκπαίδευση και το Νηπιαγωγείο ΕΔΩ.
Δείτε όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα για το Δημοτικό ΕΔΩ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.