Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Είδαμε την παράσταση: "Σελίδα 39" στο χώρο τέχνης AthinAct

Στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του Athin act, παρακολουθήσαμε την ευχάριστη παρασταση "Σελίδα 39", που αποτελεί μια ιδανική επιλογή για μια έξοδο που εξασφαλίζει διαφυγή από τα προβλήματα της καθημερινότητας και χαρίζει το γέλιο αβίαστα. Η ιστορία έχει που λίγο απ' ολα τα συστατικά στοιχεία της ζωής, αλήθειες, ψέματα, έρωτες, πάθη, ματαιοδοξία, προδοσίες, μηχανορραφιες...ολα όμως δοσμενα με πολύ χιούμορ και πρωτοτυπία! Η σκηνοθεσία γρήγορη και έξυπνη ανέδειξε τις δυνατές στιγμές και τις ανατροπές του έργου, οι δε ερμηνείες όλων των παιδιών ήταν απολαυστικες και γεμάτες φρεσκάδα, αποδεικνύοντας τη χημεία που έχουν πετύχει μεταξύ τους.
Μια παράσταση που αξίζει της προσοχής σας. Έμειναν δύο ημερομηνίες ακόμα, 11 και 12 Ιανουαρίου. Καλή συνέχεια στην όμορφη αυτή θεατρική ομάδα και ευχόμαστε κι άλλη παράταση!


Η ιστορία διαδραματίζεται στην Αθήνα του 2019, ο οδηγός λεωφορείου Βαγγέλης Σακελλαρίου ζηλεύει τον επιτυχημένο, κορυφαίο σκηνοθέτη της χώρας και αδελφό́ του Μάικ Σακελλαρίου, για την αίγλη του επαγγέλματός του, αλλά́ κυρίως για το πόσο ξετρελαίνονται γι’ αυτόν οι όμορφες ανερχόμενες ηθοποιοί́.
Στο σπίτι συνεχώς ανέχονται τα καμώματα του Βαγγέλη ο οποίος προσποιούμενος την ιδιότητα του σκηνοθέτη αδερφού́ του προσπαθεί́ να προσελκύσει  τις φερέλπιδες σταρλετίτσες που είναι πρόθυμες για τα πάντα αρκεί́ να έχουν στην αγκαλιά τους έναν σκηνοθέτη τέτοιου βεληνεκούς.
 Αυτή τη φορά́ όμως η νέα του κατάκτηση γίνεται μήλο της έριδος με τον αδερφό́ του και τα ψέματα του πέρα από τα όρια, είναι η αιτία των συγκρούσεων πού ακολουθούν!
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο / σκηνοθεσία: Αρης Μαυρογιαννάκης
Χορογραφίες: Αναστάσιος Χριστοφιλόπουλος
Βίντεο / φωτογραφίες: Άγγελος Βινιέτα
Παίζουν:
Μάικ Σακελλαρίου: Κωνσταντίνος Κατσούγκρης
Βαγγέλης Σακελλαρίου: Βασίλης Νεμπής
Ζουλί Σακελλαρίου: Αλεξάνδρα Ρόθου 
Σάρα Λιακοπούλου: Χριστίνα Μανέα
Ελίζα Λαγωνικάκη / Ρίο: Κατερίνα Καρύδη 
Γιώργος Δεδαγκώνης / Αντίριο: Αντρέας Τσιλιβαράκος 
Τάνια Οικονόμου: Φωτεινή Καδόγλου

Τηλέφωνο κρατήσεων 6995369775 

Στο χώρο τέχνης AthinAct
Λεωφόρος Ποσειδώνος 3 Μοσχάτο 
Μέχρι : 12/1
Παραστάσεις : Παρ., Σάβ. 9 μ.μ., Κυρ. 7.30 μ.μ.
Τιμή : € 10, 7.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ