Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός « U Write »




Ο ιστότοπος iTravelPoetry.com προκηρύσσει τον 1ο  πανελλήνιο ποιητικό διαγωνισμό U Write, με ελεύθερο θέμα.


ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, αρκεί τα έργα τους να είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα.
2. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να υποβάλλει από ένα (1) έως πέντε (5) έργα.
3. Η έκταση των ποιημάτων δεν πρέπει να υπερβαίνει τους σαράντα (40) στίχους.
4, Ο/Η δημιουργός, εγγυάται το πρωτότυπο του έργου του/της και αναλαμβάνει κάθε ευθύνη έναντι τρίτων απαιτητών ή εγκαλούντων ως προς την πρωτοτυπία του έργου.
5, Το ποίημα δεν πρέπει να έχει πάρει μέρος σε άλλον διαγωνισμό και πρέπει να είναι ανέκδοτο.
6. Θα απονεμηθούν τρία (3) βραβεία και τρεις (3) έπαινοι. Τα βραβεία συνοδεύονται από τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα:
1ο Βραβείο : 700 ευρώ
2ο Βραβείο : 200 ευρώ
3ο Βραβείο : 100 ευρώ

7. Ως τελευταία προθεσμία αποστολής των συμμετοχών, ορίζεται η 31η Μαρτίου 2020.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν 30 Απριλίου 2020 στην ιστοσελίδα itravelpoetry.com καθώς και στην επίσημη σελίδα του itravelpoetry στο Facebook.
8. Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, μοιράζονται ισομερώς τα βραβεία, τα χρηματικά έπαθλα καθώς και οι έπαινοι. Κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να βραβευτεί για παραπάνω από ένα  του έργο.
9. Κάθε συμμετέχοντας καλείται να πληρώσει το ποσό των δέκα (10) ευρώ για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό. Το ποσό αυτό είναι μη επιστρέψιμο. 
10. Οι πενήντα (50) καλύτερες βαθμολογικά συμμετοχές, θα συμπεριληφθούν σε ειδική έκδοση ανθολογίου.
11. Όλες οι υπόλοιπες συμμετοχές θα δημοσιευτούν σε ειδική έκδοση του διαδικτυακού περιοδικού Magnum Opus.
12. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 5 μέλη η ταυτότητα των οποίων θα παραμείνει μυστική, μέχρι την τελετή απονομής.
13. Η τελετή απονομής των βραβείων και των επαίνων, θα πραγματοποιηθεί στην Κόρινθο,  στον συναυλιακό χώρο Μαρία Δημητριάδη. Η ακριβής ημερομηνία θα δημοσιευτεί μαζί με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
14. Συμμετοχές οι οποίες δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, θα θεωρηθούν άκυρες.


ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Στείλτε μας με ένα e-mail με θέμα « για τον διαγωνισμό ποίησης », στη διεύθυνση itravelpoetry2017@gmail.com δυο διαφορετικά αρχεία κειμένου.
- Στο πρώτο αρχείο θα είναι  τα έργα σας, χωρίς καμία άλλη προσωπική πληροφορία.
- Στο δεύτερο αρχείο, τις προσωπικές σας πληροφορίες: Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail.

2. Καταθέστε το ποσό των 10 ευρώ με την σημείωση « για τον ποιητικό διαγωνισμό ποίησης »
Στοιχεία λογαριασμού:
IBAN : GR6001713350006335145575242
Τράπεζα Πειραιώς

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού, Κριστιάν Νίρκα, στην διεύθυνση: kristian_ni@hotmail.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ