Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ - ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ


«ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ»

των Guy Laurent & Marc de Chauveron

Διασκευή: Λάκης Λαζόπουλος

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης

Πρεμιέρα: 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ






Ένας Ρομά, ο Λάκης Λαζόπουλος, ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, ο Παύλος Χαϊκάλης, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του, σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη…

Έτσι ξεκινάει η πιο ξεκαρδιστική συνύπαρξη αυτού του χειμώνα:

Λάκης Λαζόπουλος, Παύλος Χαϊκάλης, το αχτύπητο δίδυμο της κωμωδίας, το οποίο απογειώνει, με έναν μαγικό σκηνοθετικό τρόπο, ο έτερος μετρ της κωμωδίας, Πέτρος Φιλιππίδης. Το θέατρο στις πιο ευτυχισμένες του στιγμές.

Η Μαρία Σολωμού στον κυρίαρχο ρόλο της «κουλτουριάρας» συζύγου του καθηγητή και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος, για τις ανάγκες της δικής του ζωής, υποδύεται τον Ρομά για να εξασφαλίσει κι αυτός στέγη.

Και η ιστορία έχει απρόβλεπτο τέλος...!



Ταυτότητα παράστασης
Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης
Κείμενο: Guy Laurent & Marc de Chauveron
Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη
Διασκευή: Λάκης Λαζόπουλος
Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος
Μουσική: Γιώργος Ανδρέου
Μουσική διδασκαλία: Γιάννα Βασιλείου
Κίνηση: Δημόκριτος Σηφάκης
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη
Παραγωγή: Θεατρικές επιχειρήσεις Κάρολος Παυλάκης

Επικοινωνία - προβολή: Μαρκέλλα Καζαμία, 6946507792  
Διανομή:

Λάκης Λαζόπουλος
Παύλος Χαικάλης
Μαρία Σολωμού
Νίκος Πολυδερόπουλος
Κωνσταντίνος Κοράκης
Στρατής Χατζησταματίου
Ελευθερία Παγκάλου
Γεράσιμος Σοφιανός
Νίκος Τσιμαράς
Γεωργία Αγγέλου


Χώρος: Θέατρο Βρετάνια
Πανεπιστημίου 7
Τηλ 210 3221579


Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη 19:15, Πέμπτη-Παρασκευή 21:00
Σάββατο (λαϊκή απογευματινή): 18:00
Σάββατο (βραδινή) 21:15
Κυριακή: 19:15

Τιμές εισιτηρίων
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει οδηγίας της διοργανώτριας παραγωγού εταιρείας την εορταστική περίοδο η τιμολογιακή πολιτική της παράστασης είναι γενική είσοδος χωρίς καθόλου μειωμένα εισιτήρια (22 ευρώ)

- Τετάρτη & Πέμπτη: Α’ ΖΩΝΗ - €20, €14 (φοιτητικό, νεανικό έως 26 ετών, άνω των 65 ετών), €10 (ανέργων) και Β’ ΖΩΝΗ €17
- Παρασκευή: Α’ ΖΩΝΗ - €20, €14 (φοιτητικό) και Β’ ΖΩΝΗ €17
- Σάββατο:  Α’ ΖΩΝΗ €22 και Β’ ΖΩΝΗ  €17 (βραδινή Σαββάτου), €17 (λαϊκή απογευματινή), €14 (φοιτητικό απογευματινή Σαββάτου)
- Κυριακή: Α’ ΖΩΝΗ - €20 και Β’ ΖΩΝΗ  €17 και €14 (φοιτητικό)
COSMOTE DEALS for YOU
-30% ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ σε κάθε κανονικό εισιτήριο της ΠΛΑΤΕΙΑΣ & ΕΞΩΣΤΗ από 1 έως 2 εισιτήρια ανά κουπόνι, με μέγιστη χρήση 2 κουπονιών ανά παραγγελία κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ.
Προπώληση εισιτηρίων:

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω. Ως εκ τούτου, η Ticketmaster ουδεμία ευθύνη φέρει για εισιτήρια τα οποία έχουν προέλθει από αγορές εκτός του επίσημου δικτύου της και παρέχονται χωρίς καμία απολύτως εγγύηση για την ορθότητα και την ακρίβειά τους.

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας:
- www.ticketmaster.gr
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938111
- Καταστήματα Public/Ιανός και σε 50 καταστήματα του ΟΠΑΠ (από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr)


Με μετρητά:
-  Εκδοτήρια Θεάτρου (Τρίτη έως Κυριακή: 10:30 – 13:30, 17:00-21:30)
- Καταστήματα Public

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη. 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  Επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης  «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» , σε σκηνοθεσία  Πέτρου Ζούλια , στο  «Θέατρον » του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Δημήτρης Καταλειφός, ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο Μανώλης Μαυροματάκης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χάρης Ρώμας και η Ελισάβετ Μουτάφη . 

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ στο θέατρο Μικρό Broadway Αίθουσα Μάνος Κατράκης

ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ  ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΟΝΤΓΟΥΑΙΗ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α-Σ ΤΗΛ 2108654787 - 2110159859 - 21101230239 ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2ος ΧΡΟΝΟΣ