Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ GAZARTE ROOF STAGE


ΙΟΥΛΙΟΣ ΣΤΟ GAZARTE

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ          CRYSTALLIA (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ               THE SWINGIN' CATS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ        IDRA KAYNE (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
ΤΕΤΑΡΤΕΣ 18 & 25 ΙΟΥΛΙΟΥ   ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ TRIO
ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ               MONSIEUR MINIMAL και ΔΑΚΗΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ        DJ YODA
ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ               DREAMY WHISPERS
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ        GADJO DILO
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ                      G POLY (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)

CRYSTALLIA

ΠΑΡΑΣΚΕΥH 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Roof Stage

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Crystallia and the exotic "Havana" vibe!

Η Crystallia (Κρυσταλλία Ρήγα), μηδενίζει τις αποστάσεις μεταξύ εποχών και ξεδιπλώνει ένα ονειρικό ταξίδι μεταξύ Λατινικής Αμερικής, Βαλκανίων και Ελλάδας κάνοντας στάση στο roof stage του gazarte την Παρασκευή 6 Ιουλίου σε ένα live με ελεύθερη είσοδο!

Σαλπάρει βιαστικά για Cuba, ταρακουνά την "Havana" της Camila Cabello, λικνίζεται στους latin ρυθμούς των Orishas, κάνει μια στάση στην γλυκιά αγκαλιά του Carlos Santana και παίρνει τον δρόμο της επιστροφής παρέα με τον Shantel. "Ζαλισμένη από τον χορό", αλλά με την σοφία κάθε χώρας που ταξίδεψε, επιστέφει με ελληνικά τραγούδια που μιλούν απευθείας στην καρδιά μας.

Με γεμάτες αποσκευές και τραγούδια με ένταση, γοητεία και sexy groove, η Crystalliaέρχεται να μας γοητεύσει, να μας πει κομμάτια από το debut album της "Θέμα Χαρακτήρα", να μας εκπλήξει και να μας παρασύρει σε εξωτικό χορό.

Παρασκευή 6 Ιουλίου, sway with us στους ρυθμούς της Crystallia κάτω από τα αστέρια στο roof stage του gazarte!
Havana - Camila Cabello x Smooth x Represent Cuba Mashup (Cover by Crystallia)
INFO
CRYSTALLIA
Gazarte Roof Stage

Παρασκευή 6 Ιουλίου
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 22.30

Παίζουν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κούρος - πλήκτρα, κρουστά
Άγγελος Αγγελίδης - κιθάρες
Αντωνία Τσολάκη - μπάσο
Κρίτωνας Μπελλόνιας - τύμπανα

THE SWINGIN' CATS

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

Roof Stage
Back on the roof with "The Swingin' Cats"!

Οι "The Swingin’ Cats" επιστέφουν στο Roof Stage του gazarte, την Πέμπτη 12 Ιουλίου, για άλλο ένα ξεσηκωτικό party!

Ένα χορευτικό πρόγραμμα σε retro ατμόσφαιρα που ζωντανεύει τα ασπρόμαυρα καρέ μιας μεγάλης γκάμας ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου μέσα από ξέφρενες swing και rock n' roll μελωδίες, όπως μόνο οι "The Swingin' Cats" ξέρουν να στήνουν, με κοφτά κιθαριστικά ακόρντα και πνευστά που απογειώνονται στον τόσο απλό μα ξεσηκωτικό shake ρυθμό.

Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό ταξίδι με κυρίαρχο στοιχείο την ανεμελιά παλιών και αθώων εποχών που ξυπνά τον... χορευτή που κρύβουμε μέσα μας, ζωγραφίζοντας πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου, φοράμε τα πιο rock 'n' roll ρούχα, άνετα παπούτσια και δίνουμε ραντεβού για χορό! Στο gazarte. Στην ταράτσα.



 
Λίγα λόγια για τους “The Swingin’ Cats”

Οι Swingin’ Cats γνωρίστηκαν στο κοινό ως ” Penny & The Swingin’ Cats” και τα τελευταία επτά χρόνια έχουν συνεργαστεί με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Έλενα Παπαρίζου, Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Μαριέττα Φαφούτη, κα.
Στο ενεργητικό τους καταγράφονται επίσης αρκετά support acts σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς δισκογραφίας όπως οι: «Thievery Corporation» , «Parov Stelar» , «Marc Almond» , «Imany» , «Jive Aces», «Royal Crown Revue», «Puppini Sisters».
INFO
THE SWINGIN' CATS
Gazarte Roof Stage
Πέμπτη 12 Ιουλίου
Τιμή εισιτηρίου: 
Γενική είσοδος 8€
Ώρα έναρξης: 22.30

The Swingin’ Cats:
Μυρτώ Ναούμ: Φωνή
Γιώργος Ζερβός: Φωνή, Ηλ. κιθάρα
Στάθης Παρασκευόπουλος: Κοντραμπάσο
Γιώργος Κουρέλης: Πλήκτρα
Δημήτρης Καλονάρος: Τύμπανα
Δημήτρης Καραγιάννης: Σαξόφωνο
Βαγγέλης Κατσαρέλης: Τρομπέτα

Επιμέλεια Ήχου: Γιώργος Φιλικόζης

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.


IDRA KAYNE

MIC DROP SESSIONS



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ


Roof Stage


EΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Idra Kayne is back at gazarte! Η αληθινή soul funk ντίβα επιστρέφει στo Roof Stage για να μας παρουσιάσει παρέα με την μπάντα της τη "μαύρη" μουσική όπως ακούγεται σήμερα.

Η ζεστή, γεμάτη φωνή της Idra, σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία θα γεμίσουν τον Αθηναϊκό ουρανό με ακούσματα μιας άλλης ηπείρου συνδυασμένα με χορευτικά beats.

Με ένα εκρηκτικό setlist το οποίο περιλαμβάνει και τραγούδια από το νέο της album MIC DROP, υπόσχεται να μετατρέψει το Roof Stage στο απόλυτο dancefloor! Ένα live με πολλές αναφορές στα 90’s αλλά και επιλογές από καλλιτέχνες που η ίδια έχει αγαπήσει και διασκευάσει.

Mε φόντο την πιο όμορφη θέα της πόλης, γευόμαστε τα πιο απολαυστικά cocktail και αφήνουμε το ρυθμό να μας συνεπάρει!

Την  Παρασκευή 13 Ιουλίου το σημείο συνάντησης είναι ένα, το Roof Stage του gazarte.
Because the night is full of soul!
INFO
IDRA KAYNE "MIC DROP SESSIONS"
Gazarte Roof Stage
Παρασκευή 13 Ιουλίου
Είσοδος Ελεύθερη 

Ώρα έναρξης: 22.30 

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ TRIO


ΤΕΤΑΡΤΕΣ 18 & 25 ΙΟΥΛΙΟΥ


Roof Stage
Ο Παύλος Παυλίδης μας συνεπαίρνει και φέτος στο roof stage του gazarte για δύο ημέρες τις Τετάρτες 18 & 25 Ιουλίου!

Ο Παύλος Παυλίδης με τον Ορέστη Μπενέκα στα πλήκτρα και τις λούπες και τον Αλέκο Βουλγαράκη στην ηλεκτρική κιθάρα έρχονται ως Παύλος Παυλίδης Trio δίνοντας νέα δυναμική στα κομμάτια της μουσικής πορείας του Παύλου. Σε ένα live ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό, στην ομορφότερη ταράτσα της πόλης θα μας παρουσιάσουν ένα project που δουλεύεται καιρό.

Θα απολαύσουμε κομμάτια πολυτραγουδισμένα και άλλα, που δεν ακούμε συχνά σε ιδιαίτερες ερμηνείες, που ανασύρουν συναισθήματα με μια χροιά διαφορετική και γράφουν τις αναμνήσεις του μέλλοντος και του φετινού καλοκαιριού σε δύο live, ειδικά στημένα για το gazarte, που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Για δύο Τετάρτες 18 & 25 Ιουλίου, ο Παύλος Παυλίδης μας ξεσηκώνει ξανά...αλλιώς! Παύλος Παυλίδης Trio στο roof stage του gazarte!
INFO
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ TRIO
Gazarte Roof Stage
Τετάρτες 18 & 25 Ιουλίου

Τιμές εισιτηρίων: Early Birds: 10€ / Προπώληση: 12€ / Ταμείο: 14€
Ώρα έναρξης: 22.00

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.


MONSIEUR MINIMAL και ΔΑΚΗΣ

EROTICA NIGHTS



ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ



Roof Stage
Ο Monsieur Minimal με την μπάντα του και ο Δάκης για δύο ακόμη Erotica  βραδιές στο Roof Stage του gazarte. Στην καρδιά του καλοκαιριού, την Πέμπτη 19 Ιουλίου, και τηνΠαρασκευή 14 Σεπτεμβρίου με την υπόσχεση για το πιο ρομαντικό κλείσιμο των καλοκαιρινών μας διακοπών.

Mε σημείο αναφοράς την δική τους μεγάλη "Στιγμή" από το πρόσφατο άλμπουμ του Monsieur Minimal "Εrotica" μας προσκαλούν στην ταράτσα του gazarte για ένα live υπό το φως των αστεριών, με καλοκαιρινή και ρομαντική διάθεση, που παντρεύει την παλιά με την νέα και πάντα καλαίσθητη ποπ.

Οι Erotica βραδιές έρχονται στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης, στο Roof Stageτου gazarte θυμίζοντάς μας πως η πόλη είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις.
INFO
MONSIEUR MINIMAL και ΔΑΚΗΣ - EROTICA NIGHTS στο GAZARTE
Gazarte Roof Stage
Πέμπτη 19 Ιουλίου & Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 7€

Ώρα έναρξης: 22.30

Monsieur Minimal band και Δάκης
Δάκης : Φωνητικά
Monsieur Minimal : Φωνητικά - κιθάρα
Eliot : Πλήκτρα
Κοπουλ : Τύμπανα
Βέλις : Μπάσο
Βαγγελης Κατσαρέλης : Τρομπέτα
Γιάννης Παπαϊωάννου : Ηχοληψία

***Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.


DJ YODA


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ


Roof Stage

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είδαμε και προτείνουμε: «Rayman ούρλιαξε» στο Θέατρο Σφενδόνη

  Η θεατρική παράσταση "Rayman ούρλιαξε", σε σκηνοθεσία του Περικλή Μουστάκη, προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στο θεατή, ενώνοντας την υψηλής αισθητικής σκηνοθεσία με την πνευματική εμβάθυνση του περιεχομένου.  Η εξαιρετική ερμηνεία του Χάρη Φραγκούλη στον κεντρικό ρόλο του Rayman προσθέτει στοιχεία ευαισθησίας και συγκίνησης στην ανάπτυξη του χαρακτήρα και των θεμάτων που αναδεικνύονται. Η παράσταση αναδεικνύει με επιδεξιότητα την αμφιλεγόμενη σχέση μεταξύ της επιστήμης και της ανθρώπινης ψυχής, ενσωματώνοντας φιλοσοφικά ερωτήματα για τη φύση της πραγματικότητας και της ανθρώπινης ύπαρξης.  Η σκηνοθετική προσέγγιση διακρίνεται για την αρμονική σύνθεση του φυσικού και του μεταφυσικού, δημιουργώντας έναν μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο που κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Το θέατρο Σφενδόνη αποδεικνύεται ιδανικός χώρος για την παρουσίαση μιας τόσο πολυεπίπεδης και πρωτοποριακής παράστασης.  Με την ενθάρρυνση των θεατών να κρατήσουν ανοιχτό μυαλό και να εξερευ

Είδαμε και προτείνουμε: ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ

  Οι τέλειοι ξένοι Η παράσταση " Οι τέλειοι ξένοι" του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη προσφέρει μια συναρπαστική εξερεύνηση στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις πολυσύνθετες σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων στη σύγχρονη κοινωνία. Η απλή αλλά ενδιαφέρουσα πλοκή κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ η ιδέα του παιχνιδιού με τα κινητά τηλέφωνα δημιουργεί μια συναρπαστική δυναμική που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις αλήθειες που κρύβουν οι χαρακτήρες. Οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, με τη Μυρτώ Αλικάκη, τον Πέτρο Λαγούτη και το Δημήτρη Ξανθόπουλο να ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα και το συναισθηματικό βάθος των ερμηνειών τους. Η συνολική αίσθηση που προκαλείται είναι αυτή της πραγματικότητας και της ανθρωπιάς, καθώς ο καθένας από τους χαρακτήρες αποκαλύπτει τα δικά του προσωπικά τραύματα και αναζητά τη συγχώρεση και την αποδοχή. Η σκηνοθεσία είναι λιτή και αποτελεσματική, επικεντρώνοντας την προσοχή στις ερμηνείες και στην απε

Η Eλληνίδα συγγραφέας που ετοιμάζεται για το Hollywood

  "Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του"   της   Κορίνας   Λυμνιούδη  ένα εκρηκτικό μείγμα   fantasy&   sci   fi, που αποκαλύπτει τα πλέον συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της Πνευματικής λογοτεχνίας, γράφτηκε μέσω “channeling” σε 49 ώρες συγγραφής και χτύπησε την πόρτα του Hollywood.  

300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά & Μάνου Αντωνιάδη «ELIZADETH» στον Πολυχώρο VAULT / Έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024)

  300 παραστάσεις και συνεχίζεται η κωμωδία   του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη   « ELIZADETH »   κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως και την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) στον Πολυχώρο VAULT            300 παραστάσεις συμπληρώνει η θεότρελη κωμωδία του Δημήτρη Καρατζιά και Μάνου Αντωνιάδη , E LIZADETH (βραβείο Καλύτερης Κωμωδίας της Χρονιάς, Σκηνοθεσίας και Α’ Ανδρικού ρόλου στα βραβεία κοινού του All4fun) και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:15 & Κυριακές στις 18:15, έως την Κυριακή των Βαΐων (28 Απριλίου 2024) . Μια κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία για τον κόσμο του θεάτρου.  

"Αγγλίδα Ερωμένη" Πρεμιέρα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΕΚΣΤΑΝ

  Η ΑΓΓΛΙΔΑ ΕΡΩΜΕΝΗ της Μαργκερίτ Ντυράς Αστυνομικό ψυχολογικό δράμα

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ» ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ»

  ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΝΤΕΣΣΑΣ ΒΑΛΕΡΑΙΝΑΣ  του Γρηγορίου Ξενόπουλου Η νέα παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια Στον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας,  η μεγάλη πρωταγωνίστρια Νένα Μεντή Το  Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού  παρουσιάζει από τις  20 Δεκεμβρίου  το θεατρικό έργο  «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας»  του Γρηγορίου Ξενόπουλου, στο  «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Τη σκηνοθεσία του κλασικού ελληνικού έργου, που θεωρείται το αριστούργημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου, υπογράφει ο  Πέτρος Ζούλιας  και τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός  Νένα Μεντή .  Η  Μαρία Κανελλοπούλου  υποδύεται τον ρόλο της οικονόμου, ο  Νίκος Νίκας  τον γιο Κόντε Βαλέρη, ενώ η  Βασιλική Τρουφάκου  ερμηνεύει τον ρόλο της νεαρής νύφης. Μαζί τους, οι ηθοποιοί:  Δημήτρης Καπετανάκος, Δημήτρης Αριανούτσος, Μαριάννα Τουντασάκη, Γιώργος Λόξας, Φαίη Φραγκαλιώτη, Άννα-Μαρία Κατσουλάκη.