Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

TESSERIS MASTERS TORN


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ
-----
Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου 
Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Σύρος, 31 Μαΐου 2018


                                                                                                                                                                                                                                 Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Σύρος Πολιτισμός 2018», οι TESSERIS MASTERS TöRN θα παρουσιάσουν, στην Πινακοθήκη Κυκλάδων, έκθεση ζωγραφικής, βασισμένη στην γερμανική αφηρημένη τέχνη, από τις 9 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου 2018.
Oι Reinhold Braun, Friedrich Dickgiesser, Leander Kresse, Arnim Tölke ήταν φοιτητές στη Σχολή του "Meisterschüler" και μαθητές του φημισμένου Γερμανού καλλιτέχνη Markus Lüpertz, στην παγκοσμίου φήμης Ακαδημία Τέχνης του Ντίσελντορφ. Και οι τέσσερις ζωγράφοι, με κοινό χαρακτηριστικό τη σταθερή αγάπη για το χρώμα που διεισδύει στα έργα τους, έχουν πολυπλοκότητα στα θέματα και στην απόδοσή τους, απαλλαγμένοι και απελευθερωμένοι από τον υποχρεωτικό τρόπο έκφρασης, σαν αποτέλεσμα της ελευθερίας που πήραν από το δάσκαλό τους. Δεν είναι μια απλή ομάδα καλλιτεχνών, είναι φίλοι. Αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον. Η επιτυχία τους στην επίκληση της έκπληξης δεν επιτυγχάνεται μόνο στο ότι αντιδρούν στις προκλήσεις του κόσμου στο έργο τους, με ότι συμβαίνει σήμερα, αλλά το κάνουν, έτσι ώστε να το αντανακλούν με μοναδικούς και διαφορετικούς τρόπους, δίδοντας στους λάτρεις της τέχνης μια σιωπηρή υποχρέωση να αναζητήσουν και να γνωρίσουν το έργο τους.
Εγκαίνια: Σάββατο 09/06, 20:00
Ώρες Λειτουργίας: 11:00-13:00 & 18:30-22:00
ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΛΕΙΣΤΑ     ΧΟΡΗΓΟΙ

Blue Star Ferries
Βιομηχανία βερνικιών και χρωμάτων VERNILAC
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΥΡΟΥ- Νικόλαος Χατζάκης
“Ανθέων οδός”- Μάρκος Ρούσσος

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
ΕΡΤ3, ΕΡΤ Β. ΑΙΓΑΙΟ, ΕΡΤ Ν. ΑΙΓΑΙΟ
COSMOSFM.ORG – HELLENIC PUBLIC RADIO NY
SDS RADIO GREEK
FOCUS 100,3 FM
ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ
SYROS AGENDAΣχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Φαντασμαγορική γιορτή για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας ( Παρασκευή 23 Νοεμβρίου)

Με μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική εκδήλωση γιορτάζεται η λήξη του Έτους Τουρισμού, Ελλάδας-Ρωσίας, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Αλεξάντρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ελεύθερη είσοδο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, μουσικές, χορούς και τραγούδια της ιστορίας και της ψυχής των δύο λαών μέσα από την παράδοση των αιώνων. Μέσα από την τέχνη δημιουργείται μια πνευματική γέφυρα αλληλεγγύης και φιλίας των δύο λαών.Η καλλιτεχνική εκδήλωση φιλοδοξεί να προβάλλει και να απογειώσει την διαχρονική, πολιτισμική τους προσφορά. Χρήστος Νικολόπουλος

"Dr Jekyll & Mr Hyde" στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ

Dr. Jekyll& Mr. Hyde Από 24 Νοεμβρίου Σάββατο & Κυριακή στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind με αφορμή την παράσταση :'"Ένας ράφτης για τις κυρίες" που παιζόταν στο Εργοτάξιον Πολυχώρος.

Αυτή είναι η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά; Πως είναι η εμπειρια; 

. Ναι είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη δουλειά. Είναι μια υπέροχη εμπειρία που ξεκινάει από την πρώτη απλή ανάγνωση, συνεχίζει με τις πρόβες, το στήσιμο και εκεί που πιστεύεις οτι ολοκληρώνεται με την παράσταση αντιλαμβάνεσαι οτι ο ήρωας σου εξακολουθεί να εξελίσσεται και αυτό είναι όλη η μαγεία του θεάτρου! Εύχομαι να συνεχίσω να έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που έχω τώρα και να είμαι άξια να μπορω να κρατάω ζωντανή αυτήν την μαγεία και στις επόμενες παραστάσεις μου. 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ | Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ του LeoTolstoy
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ Θέατρο Αλκμήνη Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Στην ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ !!

Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα απολαμβάνουμε τον Χρίστο Αντωνιάδη στην ΠύληΑθηνών στην Λεωφόρο Συγγρού παρέα μεένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών που εγγυάται την απόλυτη διακέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!! Θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά την νέα μεγάλη επιτυχία του Χρίστου