Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ - 15η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης


 Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Ο Αριστείδης Χατζής στο Περίπτερο 13, αίθουσα Αλεξάνδρου.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018, 18:00, Περίπτερο 13, αίθουσα Αλεξάνδρου.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Παναγιώτης Γκλαβίνης (Αν.Καθηγητής Διεθνούς Οικονομικού Δικαίου, Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Παντελής Σαββίδης (Δημοσιογράφος), Κατερίνα Φουντεδάκη ( Καθηγήτρια Αστικού Δικαίου, Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Αριστείδης Χατζής (Συγγραφέας του βιβλίου, Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών, Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών)
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 


Πέμπτη 03 Μαΐου 2018

Η Στέλλα Μιχαηλίδου στο Περίπτερο 13, αίθουσα Ματαρόα.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ; θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03 Μαΐου 2018, 16:00, Περίπτερο 13, αίθουσα Ματαρόα.

Συμμετέχουν: Στέλλα Μιχαηλίδου (Συγγραφέας του βιβλίου), Αλέξης Λάππας (Παιδοψυχιάτρος, Ψυχοθεραπευτής), Ρούλα Μανισσάνου (Μουσικός, Εκπαιδευτικός), Αντώνης Στανιτσόπουλος (Μουσικός), Στράτος Κλαυδιανός (Μαθητής Γ' Δημοτικού).
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 


Παρασκευή 04 Μαΐου 2018

Ο Γιάννης Σ. Παπαδάτος στο Περίπτερο 13, αίθουσα Αλεξάνδρου.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΝΩΣΕΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, 15:00, στο Περίπτερο 13, αίθουσα Αλεξάνδρου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μένη Κανατσούλη (Καθηγήτρια Παιδικής Λογοτεχνίας στο ΤΕΠΑΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Ανδρέας Καρακίτσιος (Καθηγητής Παιδικής Λογοτεχνίας στο ΤΕΠΑΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), Γιάννης Σ. Παπαδάτος (Αν.Καθηγητής στο ΤΕΠΑΕ του Πανεπιστημίου Αιγαίου).
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 Παρασκευή 04 Μαΐου 2018

Παρουσίαση της σειράς βιβλίων ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ  στο Περίπτερο 13, αίθουσα Μονόκερος.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, 18:00, στο Περίπτερο 13, αίθουσα Μονόκερος.

Θα μιλήσουν οι: Γιώργος Σιάκας, συγγραφέας του βιβλίου "Η μέτρηση της κοινής γνώμης", Ιάκωβος Μιχαηλίδης, συγγραφέας του βιβλίου "Μικρασιατική Καταστροφή", Αριστείδης Χατζής, συγγραφέας του βιβλίου "Φιλελευθερισμός". Τη συζήτηση θα συντονίσει ο διευθυντής της σειράς Μπάμπης Παπαδημητρίου.
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 Παρασκευή 04 Μαΐου 2018

Ο Θοδωρής Παπαϊωάννου στο Περίπτερο 14, αίθουσα 1

Η παρουσίαση του βιβλίου ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 04 Μαΐου 2018, 20:00, στο Περίπτερο 14, αίθουσα 1.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 


Σάββατο 05 Μαΐου 2018

"Κονσέρτο για λύκους και κοντραμπάσο" - Μουσικοθεατρικό δρώμενο για την αγαπημένη σειρά βιβλίων με τους λύκους του Γάλλου συγγραφέα Geoffrey De Pennart.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 05 Μαΐου 2018, 20:00, στο Περίπτερο 14, αίθουσα 1.

Συμμετέχουν: Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη και ο μουσικός Μίμης Σανδάλης. Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
 


Σάββατο 05 Μαΐου 2018

Η Σοφία Πανίδου στο Περίπτερο 14, αίθουσα 1

Η παρουσίαση του βιβλίου Ζαχρά και Νικόλας, οι ιστορίες τους θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 05 Μαΐου 2018, 17:00, στο Περίπτερο 14, αίθουσα 1.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερο 13, stand 52.
Σάββατο 05 Μαΐου 2018

Η Φραντζέσκα Αλεξοπούλου - Πετράκη στο Περίπτερο 13, stand 52.

Η παρουσίαση του βιβλίου ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ θα πραγματοποιηθεί την Σάββατο 05 Μαΐου 2018, 12:00 – 13:00, Περίπτερο 13, stand 52.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα βρίσκονται στο περίπτερ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind

Η Μυγδαλιά Ανδρέου μιλάει στο Open Mind με αφορμή την παράσταση :'"Ένας ράφτης για τις κυρίες" που παιζόταν στο Εργοτάξιον Πολυχώρος.

Αυτή είναι η πρώτη σου επαγγελματική δουλειά; Πως είναι η εμπειρια; 

. Ναι είναι η πρώτη μου ολοκληρωμένη δουλειά. Είναι μια υπέροχη εμπειρία που ξεκινάει από την πρώτη απλή ανάγνωση, συνεχίζει με τις πρόβες, το στήσιμο και εκεί που πιστεύεις οτι ολοκληρώνεται με την παράσταση αντιλαμβάνεσαι οτι ο ήρωας σου εξακολουθεί να εξελίσσεται και αυτό είναι όλη η μαγεία του θεάτρου! Εύχομαι να συνεχίσω να έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που έχω τώρα και να είμαι άξια να μπορω να κρατάω ζωντανή αυτήν την μαγεία και στις επόμενες παραστάσεις μου. 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Φαντασμαγορική γιορτή για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας ( Παρασκευή 23 Νοεμβρίου)

Με μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική εκδήλωση γιορτάζεται η λήξη του Έτους Τουρισμού, Ελλάδας-Ρωσίας, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 στην Αίθουσα Αλεξάντρα Τριάντη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με ελεύθερη είσοδο. Ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, μουσικές, χορούς και τραγούδια της ιστορίας και της ψυχής των δύο λαών μέσα από την παράδοση των αιώνων. Μέσα από την τέχνη δημιουργείται μια πνευματική γέφυρα αλληλεγγύης και φιλίας των δύο λαών.Η καλλιτεχνική εκδήλωση φιλοδοξεί να προβάλλει και να απογειώσει την διαχρονική, πολιτισμική τους προσφορά. Χρήστος Νικολόπουλος

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Στην ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ !!

Από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα απολαμβάνουμε τον Χρίστο Αντωνιάδη στην ΠύληΑθηνών στην Λεωφόρο Συγγρού παρέα μεένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών που εγγυάται την απόλυτη διακέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!!!! Θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά την νέα μεγάλη επιτυχία του Χρίστου

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ | Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΛΙΤΣ του LeoTolstoy
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΗ Θέατρο Αλκμήνη Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

"Dr Jekyll & Mr Hyde" στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ

Dr. Jekyll& Mr. Hyde Από 24 Νοεμβρίου Σάββατο & Κυριακή στην μικρή σκηνή του Θεάτρου ΑΡΓΩ