Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Studio Κυψέλης καλεί σε ακρόαση


Το Studio Κυψέλης καλεί σε ακρόαση, άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, ερμηνευτικής ηλικίας 25-45 ετών, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διασκευή από τον Γιάννη Σολδάτο των «Κεκλεισμένων των θυρών», ακραία τολμηρή θεατρική παραγωγή, που θα πραγματοποιηθεί την φετινή σεζόν στο θέατρικό του χώρο.


Η ακρόαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Studio Κυψέλης (Σπετσοπούλας 9, Κυψέλη) . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα, συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία τους, και θα εξετασθούν σε μονόλογο της επιλογής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:  210 88 19 571

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νύχτες Παρωδίας

Μια ξεχωριστή πρόταση για όσους αγαπούν τις παρωδίες !
Ένα τριήμερο παραστάσεων στον αγαπημένο μας Τεχνοχώρο Εργοτάξιον, θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο .
Τα έργα αυτά γράφτηκαν και σκηνοθετήθηκαν από την Έφη Μεράβογλου . Είναι έργα μικρής διάρκειας και προσαρμοσμένα να παιχτούν σε οποιονδήποτε χώρο.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/6/18

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα
Τα παιδιά της Σφίγγας στα Σπάτα
Παρασκευή 15 Ιουνίου, 21:00 Αύλειος χώρος 1ου Δημοτικού σχολείου Σπάτων

Ο Νίκος Σιακούφης μιλάει στο Open Mind

Ο Νίκος Σιακούφης μιλάει στο Open Mind για το νέο του δίσκο, την αγάπη του για την μουσική, τα μελλοντικά του σχέδια και διάφορα ακόμα...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ - ΟΥΤΕ ΜΕ 100

Ουτε με 1ΟΟ……
είναι ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού που μας παρουσιάζει και μας ξεσηκώνει όπως μόνο αυτός ξέρει ο Χρίστος Αντωνιάδης σε στίχους Παναγιώτη Σκιντζου και μουσική Νεκτάριου Μπήτρου.

Ο Γιώργος Παντερής μιλάει στο Open Mind

O Γιώργος Παντερής μιλάει στο Open Mind για την αγάπη του για την μουσική, την μουσική συνάντηση στη Σφίγγα και διάφορα ακόμα...